Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.12.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite', 1.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite', 2.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite', 3.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite', 4.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite', 5.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite', 6.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite', 7.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite', 8.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite', 9.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite', 10.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite', 11.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite', 12.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite', 13.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite', 14.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite', 15.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite', 16.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite', 17.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.  IEKĀRTAS    4
1.1.1.  Kūpināšanas vārīšanas kamera    4
1.1.2.  Žāvēšanas krāsnis    5
1.1.3.  Gaļas sālīšanas inžektors    6
1.1.4.  Gaļas masieris    6
1.1.5.  Desu pildīšanas iekārta    7
1.1.6.  Kuteris    8
1.1.7.  Gaļas maļamā mašīna    8
1.1.8.  Ledus ģenerators    9
1.1.9.  Klipsators    9
2.  CŪKAS KAUTĶERMEŅI    11
2.1.  Cūku kautķermeņu sadale    11
2.2.  Realizētā produkcija    12
3.  GAĻAS SĀLĪŠANA    13
3.1.  Gaļas sālīšanas veidi    13
3.2.  Sāls šķīduma pagatavošana    13
4.  PRODUKCIJA    14
4.1.  Desas    14
4.2.  Mednieku desiņas    14
  SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI    15
  IZMANTOTĀS LIETERETŪRAS UN AVOTU SARAKSTS    16
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
Secinājumi
Prakses laikā uzņēmumā daudz darba tika darīts praktiski, bija jāapgūst cūku kautķermeņu sadale, un gaļas sadale pa veidiem, kā arī bija jāiemācās darboties ar iekārtām, un jāapgūst to darbības principi. Bija jāapgūst arī produktu pagatavošanas principi, un to termiskās apstrādes veidi, kā arī bija jāapgūst garšvielu pielietojums. Pēc iespējas vairāk iesaistoties uzņēmuma darbā, varētu apgūt vairāk praktiskā darbu, un pārzināt gaļas pārstrādi.

Priekšlikumi
Lai varētu labāk iemācīties strādāt praktiski, un pārzināt gaļas pārstrādi, nākamā prakse ir jāiet lielākā uzņēmumā. Kā arī vairāk būtu jādarbojas pie produktu gatavošanas, tas ir pie desu, un citu gaļas izstrādājumu gatavošanas. Noteikti būtu vairāk patstāvīgi jālasa kāda grāmata par gaļas pārstrādi, un ražošanas tehnoloģijām.

Autora komentārsAtvērt
Atlants