Vērtējums:
Publicēts: 04.04.2011.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Winemaking', 1.
  • Prezentācija 'Winemaking', 2.
  • Prezentācija 'Winemaking', 3.
  • Prezentācija 'Winemaking', 4.
  • Prezentācija 'Winemaking', 5.
  • Prezentācija 'Winemaking', 6.
  • Prezentācija 'Winemaking', 7.
  • Prezentācija 'Winemaking', 8.
  • Prezentācija 'Winemaking', 9.
  • Prezentācija 'Winemaking', 10.
  • Prezentācija 'Winemaking', 11.
  • Prezentācija 'Winemaking', 12.
  • Prezentācija 'Winemaking', 13.
  • Prezentācija 'Winemaking', 14.
  • Prezentācija 'Winemaking', 15.
  • Prezentācija 'Winemaking', 16.
  • Prezentācija 'Winemaking', 17.
  • Prezentācija 'Winemaking', 18.
  • Prezentācija 'Winemaking', 19.
Darba fragmentsAizvērt

Wine – an alcoholic beverage, typically made of fermented fruit or berry, mostly grape, juice
Alcohol content of wine is from 5,5 to 14%

Harvesting
Harvesting - the picking of grapes
Normally grapes are ready for harvest in mid-September
Grapes are either harvested mechanically or by hand.

In the winery grapes are sorted, leaving only the ones with the highest quality
Stalks and seeds are removed.

Crushing - the process of gently squeezing grapes and breaking the skins to start to liberate the contents of the grapes.

Pressing - the act of applying pressure to grapes or pomace in order to separate juice or wine from grapes and grape skins.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants