Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.10.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmumu analīze, bankets', 1.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmumu analīze, bankets', 2.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmumu analīze, bankets', 3.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmumu analīze, bankets', 4.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmumu analīze, bankets', 5.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmumu analīze, bankets', 6.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmumu analīze, bankets', 7.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmumu analīze, bankets', 8.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmumu analīze, bankets', 9.
Darba fragmentsAizvērt

„Banketa piedāvājums ēdināšanas uzņēmumā”
Z/S „Aveņi” („Aveņmuiža”, Codes pag., Bauskas novads)
Informācija par šo uzņēmumu ir viegli pieejama ne tikai viņu mājaslapā, bet arī citās populārās interneta vietnēs. Šajās vietnēs iespējams atrast nelielu informāciju, taču pilnīgāku informāciju iegūt ir iespējams pazvanot uz kādu no norādītajiem numuriem vai rakstīt savus jautājumus uz e-pasta adresi, kā arī apmeklējot šo uzņēmumu personīgi. Informācijas iegūšanas kvalitāte ir ļoti laba, jo gan internets, gan telefoni mūsdienās ir pieejami jebkuram, tāpat, šī informācija ir konkrēta un nav pārlieku daudz informācijas, kas varētu likt novērsties lasītājam.
Ēdienkartes piedāvājums: plašs klāsts dažādu salātu, uzkodu, zupu, zivju un gaļas ēdienu, saldie ēdieni un citi. Ēdienkarti ir iespējams pielāgot pēc klienta vēlmēm.
Telpu raksturojums: telpas ir senatnīgā noformējumā. Pasākumu rīkošanai ir iespējams izmantot gan zāli, gan bāru. Arī galdu klājumu ir iespējams pielāgot katram klientam individuāli.
Apkalpošanas metode: ikdienā apkalpo viesmīlis. Banketa laikā noteikti ir iespējams vienoties par apkalpošanas metodi un citiem klientam vēlamiem pakalpojumiem.
Norēķināšanās: cena atkarīga no diennakts laika, kad tiek īrētas telpas, kā arī, kādas telpas tiek īrētas. Ēdienkarte nav iekļauta telpu īrē. Norēķināties iespējams ar kredītkarti, skaidrā naudā un ar pārskaitījumu.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Atlants