Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.01.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Bankets', 1.
  • Konspekts 'Bankets', 2.
  • Konspekts 'Bankets', 3.
  • Konspekts 'Bankets', 4.
  • Konspekts 'Bankets', 5.
  • Konspekts 'Bankets', 6.
  • Konspekts 'Bankets', 7.
  • Konspekts 'Bankets', 8.
  • Konspekts 'Bankets', 9.
  • Konspekts 'Bankets', 10.
  • Konspekts 'Bankets', 11.
  • Konspekts 'Bankets', 12.
  • Konspekts 'Bankets', 13.
  • Konspekts 'Bankets', 14.
  • Konspekts 'Bankets', 15.
  • Konspekts 'Bankets', 16.
  • Konspekts 'Bankets', 17.
  • Konspekts 'Bankets', 18.
  • Konspekts 'Bankets', 19.
  • Konspekts 'Bankets', 20.
  • Konspekts 'Bankets', 21.
  • Konspekts 'Bankets', 22.
  • Konspekts 'Bankets', 23.
  • Konspekts 'Bankets', 24.
  • Konspekts 'Bankets', 25.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Banketa apraksts    3
2.  Ēdienkarte    4
3.  Tehnoloģiskās kartes    5
3.1.  Laša salāti    5
3.2.  Grieķu salāti    5
3.3.  Pikantā uzkoda    6
3.4.  Vistas gaļas salāti    6
3.5.  Dzērveņu un rupjmaizes kārtojums    7
3.6.  Augļu plate    8
3.7.  Kafija    8
3.8.  Groziņi ar žāvētas vistas masu    9
3.9.  Izmeklēta siera izlase ar vīnogām un olīvām    9
4.  Kalkulācijas kartes    10
4.1.  Laša salāti    10
4.2.  Pikantā uzkoda    10
4.3.  Grieķu salāti    11
4.4.  Augļu plate    11
4.5.  Vistas gaļas salāti    12
4.6.  Rīgas pussaldais šampanietis    12
4.7.  Dzērveņu un rupjmaizes kārtojums    13
4.8.  Medus kūka    13
4.9.  Vistas masas groziņi    14
4.10.  Kafija    14
4.11.  Izmeklēta siera izlase ar vīnogām un olīvām    15
4.12.  Apelsīnu sula    15
5.  Produktu pieprasījuma lapa    16
6.  Aprēķini    18
6.1.  Galdu izmēru aprēķins    18
6.2.  Galdautu skaita aprēķins    18
6.3.  Viesmīļi    18
6.4.  Galda trauku, piederumu un glāžu aprēķins    19
6.5.  Izmaksu un peļņas aprēķins    19
  Izmantotā literatūra    22
Darba fragmentsAizvērt

1) Maksa par 1 personu:
2.55 + 3.12 + 3.99 + 1,52 + 0.96 + 3.56 + 2,64+2,30+0,80+0,51+16,16+1,00= 39,11 eiro
2) Maksa par 20 personām:
20 * 39,11= 782,20
3) Pašizmaksa uz 1 personu:
0,70+0,86+1,10+0,37+0,26+0,74+0,73+1,90+0,14+4,45+0,28+0,22=11,75 eiro
4) Pašizmaksa uz 20 personām:
11,75 * 20 = 235,00 eiro
5) Pievienotās vērtības nodoklis uz 20 personām:
8,86+10,84+13,86+5,28+3,31+13,33+9,20+8,00+11,10+1,76+11,22+3,47=100,23 eiro
6) Izmaksas + PVN uz 20 cilvēkiem:
235,00+100,23=335,23
7) Samaksa viesmīļiem pirms nodokļu nomaksas 30 eiro katram;
30 * 2 = 60eiro
7) Peļņa:
782,20 – 335,23 – 60 = 386,97 eiro

Redakcijas piezīmeAtvērt
Atlants