Vērtējums:
Publicēts: 02.06.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Pākšaugi', 1.
  • Prezentācija 'Pākšaugi', 2.
  • Prezentācija 'Pākšaugi', 3.
  • Prezentācija 'Pākšaugi', 4.
  • Prezentācija 'Pākšaugi', 5.
  • Prezentācija 'Pākšaugi', 6.
  • Prezentācija 'Pākšaugi', 7.
  • Prezentācija 'Pākšaugi', 8.
  • Prezentācija 'Pākšaugi', 9.
  • Prezentācija 'Pākšaugi', 10.
  • Prezentācija 'Pākšaugi', 11.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Pirms pākšaugus vārīt, ir ieteicams tos iepriekš vairākas stundas mērcēt
Tehniskie zudumi siltapstrādes laikā ir nelieli
Vāra uz lēnas jaudas un slēgtā traukā
Pākšaugus iespējams uzglabāt ilgi
Var pagatavot gan aukstos gan karstos ēdienus



Autora komentārsAtvērt
Atlants