Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:958302
 
Vērtējums:
Publicēts: 13.07.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kas ir „NLO”?

1973.gads,18.oktobris.Jau gandrīz pusnakts.Helikopters,kuru vada Larijs Koins,veic vienkāršu lidojumu Ogajo štata Mensfildas pilsētas tuvumā.Līdz ar Lariju helikopterā ir arī viņa ekipāžas locekļi. Pēkšņi visus locekļus apžilbina sarkanā gaisma.Satrauktais pilots mēģina saprast kas notiek ,un pēc brīža ierauga helikoptera tuvumā sarkanu lidojošo objektu.Pilots mēģina izvairīties no gaismas,tomēr viņam nekas nesanāk,helikopters vairs nav vadāms.Nezināmais objekts vēl aiz vien lido helikoptera tuvumā.Pēc brīža visus ekipāžas locekļus apžilbina zaļā krāsa. Pēkšņi nezināmāis objekts aizlido prom. Pēc dažām sekundēm helikopters atkal ir vadāms.
Šādi notikumi notiek bieži.Jau pus gadsimtu vis dažādākie cilvēki stāsta par tikšanos ar „NLO”.Acu liecinieku pulkā ir tādi cilvēki,kuri nemaz netic savādām lietām,piem.,lidotāji,jūras braucēji.Visbiežāk aculiecinieki stāsta par spīdīgiem lidojošiem diskiem.NLO uzrodas ļoti pēkšņi, dažreiz sastingast debesīs,un tad ar gaismas ātrumu lido prom. Avīzes saņem daudz tādu fotogrāfiju, kurās skaidri redzams NLO.Dažas no tām publicē.
Skaidrojums visiem šiem aparātiem radās ātri:tie bija kosmosa kuģi.Izrādījās,ka mūsu planētā laiku pa laikam viesojas tālu planētu iemītnieki. Viņu tehnika ir labāka par mūsu.Viņu civilizācija ir daudz attīstītāka nekā musējā.Tāpēc arī viņu apārāti ir tik apbrīnojami,viņi uzrodas tik pēkšņi un pazūt tik momentāli.Kosmosa viesi tikai novēro un pēta mūs,bet kontaktēties ar mums negrib.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1198502
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties