Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:716656
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.11.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

4. citronskābes un citu pārtikas piedevu ražošana
citronskābi iegūst bioloģiskā ceļā, ar mikrobu palīdzību pārraudzējot cukuru saturošus šķīdumus;
Citronskābi plaši izmanto (konditorejas izstrādājumos, bezalkoholiskos dzērienos, vīnu dzidrināšanai; kosmētisko preparātu ražošanā; gaismas jūtīgās emulsijās u.c.);
Pārtikas piedevas pievieno pārtikas produktam ar nolūku ietekmēt tā īpašības;
Tās var uzlabot pārtikas produktu krāsu, konsistenci, garšu un novērst pārtikas produkta bojāšanos.

Secinājumi
Biotehnoloģijas pirmsākumi ir saistīti ar vīna, siera, alus ražošanu;
MODERNĀS IEKĀRTAS ļauj paaugstināt pārtikas produktu kvalitāti, nodrošināt pastāvīgu izmantojamo izejvielu un gatavās preces uzskaiti un precīzu sanitāro un higiēnas prasību ievērošanu transportējot un uzglabājot pārtiku, kā arī samazināt darbaspēka resursus ražošanas procesā;
Pārtikas rūpniecība ir otra lielākā apstrādes rūpniecības apakšnozare;
Pārtikas rūpniecībā baktērijas un raugus izmanto 4 galvenajos veidos.


Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties