Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:249834
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.01.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  SIA „X” apraksts   
2.  SIA „X” darbības stratēģija   
3.  SIA „X” personāla politika un stratēģija   
4.  Organizācijas struktūra   
5.  Štatu saraksts   
6.  Publikācija sludinājumu konkursam uz vakanto vietu   
Darba fragmentsAizvērt

1.SIA „X” apraksts
Šodienas pārtikas produktu tirgū pircēju izvēli nosaka tādi faktori kā augsta kvalitāte, produkta veselīgums, drošība, nekaitīgums, konkurētspējīga cena. Izvirzot par prioritāti tieši šādus nosacījumus, sekmīgi jau kopš 2003. gada strādā SIA „X”. Šis uzņēmums ir vienīgais Latvijā, kurš strādā pēc Itāļu ne industriāla (amatnieku) saldējuma gatavošanas tehnoloģijas.
Saldējuma kafejnīcā izstrādā mīksto saldējumu pēc standartiem 2628204-01:2003 „Mīkstais saldējums”, kā arī tiek piedāvāti ēdināšanas pakalpojumi ar sekojošiem sortimentiem: saldējums, saldējuma deserti, kā arī piena kokteiļi.
Uzņēmumā strādā 47 darbinieki, kuri ražo augstas kvalitātes produktu. Saldējuma ražošanas cikls notiek slēgtā vidē. Pirms saldējuma gatavošanas tiek veikta saldējuma mašīnas un gastronomisko trauku dezinfekcija. Pēc saldējuma pagatavošanas procesiem tiek veikta saldējuma mašīnas, darba galdu, gastronomisko trauku, telpu tīrīšana un dezinfekcija. Ne retāk kā divas reizes gadā, saldējuma maksai tiek veikta mikrobioloģiskā analīze.
Tā ražošanai tiek izmantots labākais Latvijas piens, svaigi augļi un speciālas sastāvdaļas, kuri tika izstrādāti pēc Itāļu receptēm. Pateicoties modernajai ražošanas tehnoloģijai produkts tiek norobežots no inficēšanas no ārpuses, tādējādi nodrošināt paša produkta teicamu veselību. Ražošanā netiek izmantoti konservanti.
Uzņēmumā izgatavota speciāla paškontroles sistēma, sastāvoša no regulāri vadošā kompleksa palīglīdzekļiem. Tiek veikti kontroles apmeklējumi vielām, materiāliem un gatavai produkcijai (apmeklējuma reģistrācija).
Saldējums ir ar vairākām gāršām, kas satur dabiskos vitamīnus un ir ērti un nekaitīgs videi.
Būtiski pieaudzis saldējuma realizācijas apjoms. Saldējums ir šodienas dinamiskajam laikmetam atbilstoši funkcionāls produkts, kas piedāvā ērtu iepakojumu, dažādas izvēles produkcijas sortimenta. Pieprasījuma pamatā ir iespējas ko sniedz mūsdienu tehnoloģijas, kas kalpo kā līdzsvars starp dabīgo, veselīgo un straujo dzīves ritmu.

2.SIA „X” darbības stratēģija
Uzņēmuma misija ir augstas kvalitātes saldējuma ražošana un pārdošana Latvijas tirgū.
Uzņēmuma vīzija ir nodrošinot kvalitāti visā savā darbībā. SIA „X” cenšas kļūt par vadošo „Mīksto saldējuma” produktu ražotāju Latvijā – drošības, kvalitātes un panākumu simbolu. Uzņēmuma darbības pamatā ir nodrošināt patērētājus ar augstas kvalitātes produktu, izmantojot gadiem uzkrāto pieredzi, tradīcijas, kvalificētus speciālistus un jaunākās tehnoloģijas.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties