Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:411307
 
Vērtējums:
Publicēts: 03.11.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pārdevējs pārdod un Pircējs pērk nedzīvojamo telpu, turpmāk tekstā sauktas “Telpas”, kas atrodas Katrīnas dambī 100, Rīgā, pirmajā stāvā ar kopējo platību 150 m², nomas tiesības.
1.2. Telpu nomas tiesību esamību Pārdevējam apstiprina nomas līgums, kas 2000. gada 5.februārī noslēgts starp Iznomātāju-Namīpašnieku un Nomnieku-Pārdevēju.
1.3. Iegādājamo nomas tiesību nodošana notiek, labprātīgi laužot starp Nomnieku un Iznomātāju noslēgto iepriekš minēto nomas līgumu un noslēdzot jaunu līgumu starp Iznomātāju un jauno Nomnieku-Pircēju.
1.4. Ar Līguma noslēgšanas brīdi Pārdevējs nevar atteikties no nomas tiesībām citu personu labā vai apgrūtināt Telpas ar citām saistībām, kas traucē Pircējam veikt Telpu nomas tiesību pirkumu.

2. TELPU NOMAS TIESĪBU PIRKŠANAS NOTEIKUMI

2.1. Telpu nomas tiesības pāriet Pircējam pēc minēto Telpu nomas līguma noslēgšanas starp Iznomātāju-Namīpašnieku un Pircēju.
2.2. Telpu nodošana Pircējam notiek piecpadsmit dienu laikā no jauna nomas līguma parakstīšanas brīža un ar obligātu noteikumu, ka ir veikta Līguma 4.2.1.p. noteiktā naudas iemaksa.
2.3. Pārdevējs apņemas veikt visas pārrunas ar Namīpašnieku un saņemt viņa piekrišanu pārformēt nomas līgumu Pircējam, turklāt šie noteikumi nevar būt sliktāki par tiem, kas norādīti spēkā esošajā Telpu nomas līgumā.
2.3.1. Pārdevējs apņemas nodrošināt Pircējam tiesības saņemt atlīdzību par veikto remontu iepriekš minētā nomas līguma laušanas gadījumā. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1205868
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties