Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:616574
 
Vērtējums:
Publicēts: 29.04.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Katram maizes ražotājam ir aktuāli saglabāt sava produkta sākotnējās organoleptiskās un fizikālās īpašības maksimāli nemainīgas. Katram maizniekam ir svarīgi, lai produkcija ilgāk saglabājas mīksta un ar vienmērīgu maigu porainību. Savukārt, katram šokolādes ražotājam ir svarīga produkcijas viskozitāte, kas ir ļoti atšķirīga katram šokolādes veidam. Lai pilnveidotu savu produkciju, uzlabotu tās īpašības ir jāveic pētījumi un dažādas analīzes.
Rakstā pētīti kviešu maizes (tostermaize „Vita”) cietība un mikrostruktūra, ka arī šokolādes „Silberblock” un piena šokolādes ar zemeņu garšu „Porta” viskozitāte. Pētījumi veikti LLU Pārtikas tehnoloģijas katedras laboratorijās: Iepakojuma materiālu īpašību izpētes laboratorijā un Mikrobioloģijas izpētes laboratorijā. Darbā tika veikti mērījumi un analizēti iegūtie dati ar zinātnisko literatūru.
Darba mērķis ir noteikt kviešu maizes cietību un izvērtēt maizes mikrostruktūru (poru lielumus), ka arī izmērīt šokolādei viskozitāti, rezultātus salīdzināt to zinātnisko literatūru.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties