Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Līgums par starptautisko kravu pārvadājumu transporta - ekspedīcijas pakalpojumu sniegšanu

     

    Paraugs6 Lietvedība

5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:999749
 
Vērtējums:
Publicēts: 02.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1.LĪGUMA PRIEKŠMETS

1.1.Pasūtītājs uzdod, bet Pārvadātājs apņemas Pasūtītāja interesēs izpildīt darbu kompleksu, kas attiecas uz starptautisko kravu pārvadājumu transporta - ekspedīcijas pakalpojumu plānošanu, veikšanu un samaksu, saskaņā ar pielikumu Nr.1, kas ir šī Līguma neatņemama sastāvdaļa.

2.VISPĀREJIE NOTEIKUMI

2.1. Pasūtītāja un Pārvadātāja savstarpējās attiecības līguma ietvaros pamatojas uz spēkā esošo Latvijas Republikas likumdošanu, Muitas konvenciju, Konvenciju par kravu starptautisko autopārvadājuma līgumu (CMR) (1956.g.), šīs konvencijas 1978.gada 5.jūlija protokolu un Muitas Konvenciju par starptautiskiem preču pārvadājumiem atbilstoši TIR grāmatiņai (Carnet TIR) (1975.g.). Pārvadātājs apņemas izpildīt šajā Līgumā paredzētos darbus saskaņā ar starptautisko konvenciju prasībām un to valstu spēkā esošo likumdošanas aktu prasībām, kuru zonā tiek veikta Pasūtītāja Kravu pārvadāšana.

1.ПРЕДМЕТ ДОГОВОРА

1.1. Заказчик поручает, а Перевозчик обязуется выполнить в интересах Заказчика комплекс работ, которые относятся к планированию, выполнению и оплате транспортно – экспедиционных услуг международных грузовых перевозок, согласно приложения № 1, которое является неотъемлемой частью настоящего Договора.

2. ОБЩИЕ ПОЛОЖЕНИЯ

2.1. Взаимоотношения Заказчика и Перевозчика в рамках договора основываются на действующим законодательстве Латвийской Республики, Конвенции о Таможне, Конвенции о договоре международной автоперевозки грузов (CMR) (1956.г.), протокол от 5 июля 1978 года к настоящей конвенции и Таможенной Конвенции о международной перевозке грузов с применением книжки МДП (Carnet TIR) (1975.г.). Перевозчик обязан выполнять предусмотренные в этом Договоре работы в соответствии с требованиями международных конвенций и требованиями действующих законодательных актов тех государств, в зоне которых выполняетя перевозка грузов Заказчика.…

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1239404
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties