Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:996495
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.10.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Pirmkārt, jāsāk ar to, ka veiksmīgam runātājam jābūt arī veiksmīgam cilvēkam pašam par sevi. Tāpat arī pretēji – ja cilvēks ir attīstījis savu spēju labi runāt un vest sarunas, viņš būs veiksmīgs cilvēks ikvienā savā darbībā, jo laba sarunu māksla nodrošina sasniegumus daudzās sfērās. Protams, cilvēks ne vienmēr ir labs runātājs visās jomās, piemēram, cilvēks var veiksmīgi darboties politiskajās sfērā, jo spēj savu viedokli pasniegt skaidri, vienkārši un saprotami arī citiem cilvēkiem, bet viņam var nemaz nepiemist retoriskās dotības. Citi cilvēki savukārt savas slavas virsotnes sasniedz tieši pateicoties savām oratoriskajām spējām un mākslai apburt cilvēkus ar īpašu informācijas pasniegšanas veidu. Protams, tikpat liela nozīme ir spējai vest sarunas arī ikdienas komunikācijas procesā, ne tikai uzstājoties lielas audiences priekšā.
Tiek uzskatīts, ka labam runātājam ir jāpiemīt arī noteiktām īpašībām. Pirmkārt, tiem jāspēj palūkoties uz lietām no cita skatu punkta, pat ja tās ir kļuvušas gluži ierastas un pašsaprotamas. Šādiem cilvēkiem ir plašs „horizonts”, respektīvi, šādi cilvēki spēj domāt un runāt par visdažādākajiem jautājumiem un pieredzi, kas ir ārpus to ikdienišķās dzīves. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties