Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:993523
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.10.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    4
1.  Komunikācijas jēdziens    6
1.1.  Vertikalā un horizontalā komunikācija    7
1.2.  Ārējā un iekšējā komunikācija    8
1.2.1.  Formālā un neformālā komunikācija    9
1.2.2.  Komunikācijas mērķis, funkcijas un līmeņi    9
1.2.3.  Iekšējās komunikācijas līmeņi    10
2.  Personalvadības jēdziens    11
3.  Uzņēmuma Sabiedrisko attiecību analīze    13
3.1.  Uzņēmuma darbības raksturojums    13
3.2.  Uzņemuma Sabiedrisko attiecību un personalvadības raksturojums    14
4.  Sabiedrisko attiecību un personālvadības sadarbības novērtējums    15
4.1.  Personālvadības un darbinieku viedokļa analīze    15
4.2.  Sabiedrisko attiecību un personālvadības sadarbības problēmas un to risinājumi    17
  Secinājumi    18
  Priekšlikumi    19
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    20
  Pielikumi    21
Darba fragmentsAizvērt

Autore izvēlejās veikt šo pētījumu, jo uzņēmumā ”NGS & CO” būtiska un aktuāla ir komunikācijas darbība, kā arī personāla vadīšana. Mainīga ekonomiskā vide, kādā darbojas Latvijas uzņēmumi, būtiski paaugstina uzņēmuma vadības pieņemto lēmumu nozīmību, kā arī nepieciešamību pēc aktuālas un adekvātas informācijas par izmaiņām tirgū un uzņēmuma vietu tajā, tādēļ ir svarīgi veikt pētījumu par to, kā to visefektīvāk veikt, kā arī lēmuma kvalitāte ir atkarīga no tā pieņēmēja profesionālās kompetences un informācijas, kas lēmuma pieņemšanas brīdī ir uzņēmuma vadības rīcībā. Mazajos un vidējos uzņēmumos visbiežāk nav tik spēcīgas personāla nodaļas, kas kvalitatīvi un kvantitatīvi spētu piegādāt vadībai informāciju par situāciju tirgū.
Autore uzskata, ka tieši sabiedrisko attiecību specialistam ir jāmāk vadīt, kā arī izglītot darbiniekus. Jābūt informētam par uzņēmumā notiekošo, jāseko līdzi dabinieku attiecībām, uzvedībai un savstarpējām problēmām. Bieži vien tas ir sarežģīti, tādēļ jābūt pārliecinātam par darbinieku komitenci un sagatavotību darbam noteiktajā uzņēmumā. Komunikācija darbinieku sagatavošanā ir ļoti svarīga. Bez veksmīgas komunikācijas nav iespējam vadīt personālu.
Šī pētijuma temats ir sabiedrisko attiecību loma uzņēmumā ”NGS & Co” komunikācijā ar darbiniekiem. Izvirzītais pētījuma mērķis ir izpētīt un novērtēt sabiedrisko attiecību speciālista lomu komunikācijā ar darbiniekiem, tai skaitā personāla piesaistē un izglītošanā. Darba uzdevums ir :
Analizēt sabiedrisko attiecību teorijas par attiecību veidošanu ar darbiniekiem, kā arī teorētiskās nostādnes par sabiedrisko attiecību un personālvadības sadarbību.
Izpētīt uzņēmuma personālvadības un sabiedrisko attiecību sadarbību, veicot intervijas ar uzņēmuma personālvadības un sabiedrisko attiecību speciālistiem, kā arī dokumentu analīzi.
Veikt darbinieku aptauju, izpētīt darbiniekiem viedokli par uzņēmuma komunikāciju ar darbiniekiem. Balstoties uz empīriskā pētījuma rezultātiem, noteikt sabiedrisko attiecību lomu uzņēmuma komunikācijas veidošanā ar darbiniekiem un to izglītošanā.
Izvirzītais pētījuma mērķis ir izpētīt un novērtēt sabiedrisko attiecību speciālista lomu komunikācijā ar darbiniekiem, tai skaitā personāla piesaistē un izglītošanā. Tika izmantota tāda literetūra kā Veinberga S. Publiskās attiecības. Teorija un prakse, Lapsa T. Sabiedtiskās attiecības:ievads teorijā un praksē un Skots M. Katlips Sabiedriskās Attiecības. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties