Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:992687
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.04.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tehnoloģiju negatīvās puses
Padara dzīvi interesantāku, paplašina redzesloku un vienkārši aizpilda brīvo laiku. Bet bieži vien kļūst par traucēkli un rada daudzas problēmas. Bērns pārnākot no skolas pirmām kārtām nedomā izmācīties uz nākamo dienu, bet gan domā par to vai nav nokavējis iemīļoto TV pārraidi.

Internets – novitāte, kas tikai pirms dažiem gadiem likās ekstra, ir pieejama ikvienam un ieņem lielu lomu mūsu dzīvēs, taču ir jānošķir aizraušanās no nepieciešamības, jo ikviens ir pamanījis šīs lietas negatīvo ietekmi.

No šīm lietām cieš bērni. Pirmkārt, viņiem ir salīdzinoši vairāk laika nekā pieaugušajiem un arī apņemšanās ir daudz mazāka, otrkārt, tāpēc, ka bērniem tiek piedāvātas dažādas aizraujošas lietas, kas viņus interesē un aizrauj, treškārt, tā jau ir modes lieta un pats par sevi saprotams.

Mūsdienās cilvēka roku darbu nomaina mašīnas, iekārtas. Cilvēki zaudē darbu. Protams tam ir arī pozitīvās puses, taču vislielākais posts rodas no bezdarba, tas izraisa naudas trūkumu un tas, savukārt, noziedzību.

Cilvēki jūtas nederīgāki par mašīnām, krīt viņu pašapziņa. Cilvēku vietā uzstāda mašīnas, kas spēj veikt doto uzdevumu bez pūlēm, daudz ātrāk un ar lielāku precizitāti.

Pāvests Jānis Pāvils II ir teicis: „Modernās tehnoloģijas ievērojamā veidā veicina sociālās komunikācijas ātrumu, daudzumu un pieejamību, taču tās nespēj veicināt to delikāto dalīšanos, kas notiek starp prātu un prātu, sirdi un sirdi, un kam ir jābūt katras saziņas pamatā, lai kalpotu solidaritātei un mīlestībai."

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties