Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:990485
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.12.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmuma sortimentu veido ādas kurpes un parastās kurpes, ādas zābaki un zābaki. Katrs produkts tiek ražots pēc individuāla klienta pasūtījuma, taču vidējā produkta pašizmaksa un vidējās produktu pārdošanas cenas pārsvarā šiem apaviem ir tādas, kā parādītas 1.1 tabulā.
Klienti pasūtījumus parasti veic, ja apavi nepieciešams kādam īpašam gadījumam, piemēram, kāzas, izlaidums vai arī kādam saviesīgam pasākumam, piemēram, dzimšanas diena, apbalvošana, izstāde u.c. Uzņēmuma potenciālie klienti, ir Latvijā dzīvojošie vīrieši ar vidēja līmeņa vai augstiem ienākumiem, jo uz pasūtījuma šūtie apavi ir dārgāks nekā veikalos nopērkamais. Tādējādi var teikt, ka pircēju loks ir ierobežots atkarībā no dzimuma un ienākumiem, jo kā jau autors minēja, uzņēmums šuj apavus vīriešiem, un to cenas ir dārgākas nekā veikalos nopērkamajam apaviem.
Par mērķtirgu var uzskatīt ne īpaši plašu cilvēku loku, tādējādi uzņēmuma būtu jākoncentrē savas darbības tieši uz šo šauro mērķtirgu, jādara viss, lai pilnvērtīgi apmierinātu potenciālo klientu vajadzības un vēlmes, kā arī jācenšas piesaistīt arvien jaunus klientus. Tādējādi uzņēmuma mārketinga pasākumi būs vērsti uz pircēju skaita palielināšanu.
Visefektīvākais veids, kā uzņēmums varētu piesaistīt sev uzmanību, vairāk popularizēties un iegūt jaunus klientus ir ievietojot reklāmu populārākajos vīriešu un sieviešu žurnālos Latvijā, piemēram, „Patrons”, „Una”, „Ieva”, „Santa”, u.c.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1120559
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties