Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:988967
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.09.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Bērnudārzs atvērts 1967.gada oktobrī uz Olaines plastmasu pārstrādes rūpnīcas bāzes, kura bija Maskavas pakļautībā. Bērnudārza pirmā vadītāja Gunta Urķe un pirmā metodiķe Anita Knopa. 1992.gada aprīlī iestādi pārņem Olaines pilsētas pašvaldība un bērnu dārzs iegūst nosaukumu „Zīle” un iestādi vada Gunta Bērziņa.
OPII „Zīle” ir sava himna un karogs, kā arī 10.aprīlī iestāde svin savu vārda dienu.
Šobrīd OPII „Zīle” ir 11grupas 202 bērniem un radošs pedagogu saimnieciskais kolektīvs ar savām tradīcijām un labsirdīgo attieksmi pret bērniem. Ir darbinieki, kuriem bērnudārzs „Zīle” ir pirmā un vienīgā darba vieta kopš iestādes atvēršanas tās ir divas auklītes Zelma Freimane, Skaidrīte Popova un mūzikas skolotāja Baiba Kaņepīte. Iestādē ir 3 silīšu grupiņas no tām viena krievu plūsmas un divas jauktās. Pēc vecāku vēlēšanās bērniem māca latviešu valodu un angļu valodu, tautas dejas un ritmiku.
OPII „Zīle” deju ansambli apmeklē vairāk kā 100 bērnu no 3 līdz 7gadiem. Tā ir bērnu ikdienas un svētku sastāvdaļa. Ar mirdzošajām acīm bērni sagaida deju skolotājus Jāni un Anitu Preciniekus. Iestudētas muzikālās izrādes, ansamblis piedalījies Rīgas rajona deju svētkos.
Jaunākos dziedātājus māca ilggadējā mūzikas skolotāja Baiba Kaņepīte. Viņas vadībā bērni piedalījušies rajona un republikas dziesmu svētkos „Cālis”.
Patīkami redzēt paaudžu maiņu vecāki, kuri paši apmeklējuši šo iestādi, uz šejieni ved savus bērnus un bijušie bērnudārza audzēkņi atgriežas kā pedagogi, lai savas zināšanas atdotu mazajiem.
2003. un 2004.gadā PII „Zīle” tika veikts kosmētiskais remons, īstenojot jaunākās tendences būvniecībā un interjerdizainā, telpas kļuvušas vizuāli pievilcīgākas, gaumīgākas un arī mājīgakas. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1117625
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties