Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:988863
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.06.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Atpūtas komplekss IK „Zaļkalni” dibināts ar mērķi sniegt fiziskām un juridiskām personām visu, kas nepieciešams labai atpūtai vai svinībām.
Ideja veidot šo uzņēmumu tieši Ziemupē radās, jo tā ir skaista vieta un pavisam netālu no jūras. Šis īpašums ir nodots no paaudzes paaudzē un ar katru reizi arvien labāk atjaunots, kas rosināja ideju par uzņēmuma dibināšanu. Izvēli par šo komercdarbības veidu noteica attiecīgais, ģimenes īpašumā esošais, īpašums (privātmāja divos stāvos, pirts, viesību telpa un liels dārzs, kā arī zeme pie jūras) un tā atrašanās vieta. Uzņēmums atrodas laukos, klusā vietā, ar pievilcīgu apkārtni. Un galvenais, ka netālu no šī atpūtas kompleksa atrodas jūrmala, kas dos klientiem iespēju, vasarā vai kādā citā gadalaikā, doties nopeldēties, vai vienkārši apskatīt dabu un no sirds izstaigāties.
Atpūtas kompleksa „Zaļkalni” pamatdarbība būs pirts, viesību telpas un nakts māju izmantošanas iespēju sniegšana, fiziskām un juridiskām personām, 24 stundas diennaktī visās gada dienās, ieskaitot brīvdienas un svētku dienas. Uzņēmums piedāvās arī galdu sagatavošanu svinībām un dažādiem pasākumiem. Pakalpojumi tiks sniegti par iedzīvotāju vidusslānim pieņemamu cenu.
IK „Zaļkalni” tiks veidots kā ģimenes uzņēmums. Šajā uzņēmumā tikai viens darbinieks nebūs no ģimenes, un tas ir grāmatvedis. Tādēļ uzņēmums izmantos ārpakalpojumus, ko sniegs kvalificēts grāmatvedis.
Uzņēmuma mērķis turpmākiem pieciem gadiem ir kvalitatīvi sniegt savus piedāvātos pakalpojumus un apmierināt klientu vēlmes. Savukārt trīs gadu laikā uzņēmumam ir jāatjauno viesību telpa, veicot kosmētisko remontu un jānoasfaltē ceļš līdz jūrai, kā arī jāizrok dīķis. Uzņēmuma operatīvie mērķi ir viena gada laikā popularizēt sevi dažādos laikrakstos, radio un internetā, gūt peļņu vismaz 5000ls apmērā, kā arī iegādāties lielu, ar gaismām apgaismotu izkārtni, ar uzrakstu „Zaļkalni”.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties