Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:988104
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.05.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Ceļojuma apraksts    3
2.  Ceļojuma izmaksu kalkulācija    7
  Literatūras saraksts    8
Darba fragmentsAizvērt

Ievads
Katra cilvēka neatņemama ikdienas sastāvdaļa ir kustība – darbs, sports, izklaide, atpūta, kas ir cieši saistīta ar tūrismu. Tūrisms ir veids kā sapni pārvērst īstenībā, brīvdienu plānošana un gaidīšana, piedzīvotais un pārdzīvotais, kas paliek cilvēka atmiņā, neatkarīgi no viņa vecuma.
Tūrisma aģentūra (manis izveidots modelis) „Re!-Re!” piedāvā ceļot tepat pa Latviju, apskatīt neredzētas vietas. Šoreiz tiek piedāvāts brauciens uz Liepāju, uz 2 dienām ( 1 nakts). Liepāja ir interesanta pilsēta. No vienas puses eleganta un ieturēta, bet no otras – bīstama un nomācoša.... Ceļš no Rīgas līdz Liepājai nenogurdina. Pārsniegt atļauto ātrumu arī nav vērts, jo šoseja ir pilna ar policistu slēpņiem. Iebraucot pilsētā, nav grūti orientēties, jo šur tur ir arī norādījuma zīmes. Savukārt auto novietošana pilsētas centrā nesagādās īpašas problēmas, jo ir gan maksas, gan bezmaksas stāvlaukumi.
Uzņēmuma nosaukums radies ar nozīmi, ka ir tik daudz jaunu un nepamanītu vietu Latvijā, kuru vērtībai būtu jāpievērš uzmanība. „Re!-Re!” ir kā sinonīms vārdam „skat!”, kas mudinātu cilvēkus apskatīt vietas, kas visu laiku atrodas mums netālu, bet mēs tās nepamanām vai nemākam atrast laiku, lai to izdarītu.
Darba mērķis- izveidot ceļojuma maršrutu un aprēķināt ceļojuma izmaksas.

Ceļojuma maršruts
Ceļojums tiek organizēts 20 cilvēku grupai ar nomātu autobusu, pārsvarā skolnieki un studenti. Ekskursijas notiks gida pavadībā . Tas ir veids, kā par Liepāju uzzināt visvairāk, visātrāk un visinteresantāk, jo pilsētas gidi ir atraktīvi, zinoši un pretimnākoši un parādīs ekskursantiem tādas vietas un lietas pilsētā, ko pat dažs liepājnieks nav redzējis. Ceļojums ilgs divas dienas, vienu nakti, kas tiks pavadīta teltīs kempingā „Plienkalni”.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties