Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:987204
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.05.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Akadēmiskais
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Zīmolu var mainīt. Tas var liecināt gan par problēmām, gan par uzņēmuma centieniem pilnveidoties. Tomēr zīmols jāmaina uzmanīgi, jo daudziem patērētājiem tas jau saistās ar konkrēto produktu (piemēram, Hansabankas nosaukuma maiņa uz Swedbank daļā sabiedrības joprojām izraisa mulsumu, jo Hansabanka tomēr bija latviskāks un sirdij tuvāks nosaukums).
Var mainīt arī uzņēmuma logotipu, ja tas kļuvis vecmodīgs un vairs nepiesaista pircējus, jo, piemēram, jaunā paaudze vairs neizprot tā nozīmi.
Zīmoli tiek arī apdraudēti. Pirmkārt, to apdraud mode. Ātrās ēdināšanas industrija ir briesmās, jo par hronisko aptaukošanos arvien biežāk tiek pārmests McDonald’s un tā konkurentiem. Ēdināšanas mode mainās, vieglie ēdieni kļūst arvien populārāki. Zīmoli ir apdraudēti, jo ļaudis, kas tos rada un vada, par spīti izpētei, nevar paredzēt, kā pārējie tos izmantos. Zīmoli nevar paredzēt sabiedrības viedokļa maiņu. Zīmoli patērē daudz enerģijas, laika un naudas, cīnoties ne tikai par pircēju uzmanību, bet arī, karojot savā starpā. Tādēļ zīmoli nav nemaz tik droši un stabili, kā izskatās, tomēr tie ir svarīga ikviena cilvēka ikdienas daļa, tāpēc mums jāsadzīvo ar tiem, mēģinot nošķirt kvalitatīvo no nederīgā, labo no sliktā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1314700
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties