Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:985969
 
Vērtējums:
Publicēts: 23.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Viesnīcas darbības riski varētu būt nepareizi izvēlēta darbības stratēģija. Saistībā ar unikālajiem numuriem varētu būs problēmas ar konkrētas kategorijas saņemšanu. Viesnīcai perfekti jāizpilda prasības un standarti.
Latvijas klimatisko apstākļu ietekmē (vasara ir tikai 3 mēnešus), tūrisma sezona ir salīdzinoši neilga, bet, ņemot vērā globālās klimata izmaiņas, vasaras sezona draud palikt „slapjāka un drūmāka”, varētu sākties lietus sezona, kas samazinātu saules mīlošu tūristu skaitu, kas ieradušies izbaudīt SSS tūrismu. Latvijā varētu rasties plūdi, zemestrīces, kā arī viesuļvētras, kas nelabvēlīgi ietekmētu viesnīcas noslogojumu,
Viesnīcai būs problēmas ar būvatļaujas saņemšanu, varētu tikt izstrādāti nelabvēlīgi likumi saistībā ar PVN un uzņēmuma ienākumu nodokli. Dividendes draud aplikt ar nodokļiem, tādējādi, būs nepieciešams paaugstināt uzņēmuma vadītāju algas, kas palielinās izmaksas.
Cilvēku darba spēks ir ierobežots. Pastāv iespēja, ka darbinieki nav apmierināti ar darba apstākļiem un algu, tādējādi var izvēlēties aiziet no darba. Viesnīcai var trūkt kvalificēta darba spēka. Vēl viena problēma ir veselības problēmas. Var gadīties, ka valstī uzliesmo gripas epidēmija un darbinieki saslimst, tādējādi būtu slodze pārējiem darbiniekiem, jo vajadzētu aizvietot saslimušos.
Finanšu situācija valstī jau tagad ir ļoti nestabila, ir problēmas ar kredītu saņemšanu no bankām, ir augsta procentu likme. Protams, ka liela problēma ir inflācija, kas nemitīgi pieaug. Šī faktora ietekmē viesnīcai būs nepieciešams palielināt izmaksas un pastāv iespēja, ka samazināsies ieņēmumi, jo cilvēki nevēlēsies maksāt tik daudz par pakalpojumiem ekonomiskās krīzes situācijā. Tas, protams, samazinās peļņu un uzņēmums no tā var ciest arī zaudējumus.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1234472
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties