Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:978150
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.10.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Līdz šim esmu uzsvērusi tikai plusus, kas ir uzņēmumam vai organizācijai, kurā ir harizmātisks orators, tomēr uzskatu, ka kādā brīdī šī priekšrocība var arī nodarīt uzņēmumam lielus zaudējumus. Varētu rasties jautājums – kā tas ir iespējams? Jau vēsturē ir zināmi harizmātiski oratori, kas spēja pārliecināt lielus cilvēku pūļus, ka sliktas lietas ir labas vai otrādi. Spilgts piemērs ir Ādolfs Hitlers. Viņš, iedvesmojot savus piekritējus, spēja nodarīt milzīgu ļaunumu citiem cilvēkiem. Protams, šis piemērs varbūt bija mazliet pārspītēts, tomēr līdzīgi var notikt arī uzņēmumos, sevišķi gadījumos, kad šis harizmātiskais orators nav uzņēmuma vadītājs. Viņš var izmantot savas prasmes ļaunos nolūkos. Viņš var pārliecināt darbiniekus, ka vadītāja idejas ir nepareizas, ka pārmaiņas ir nevajadzīgas. Būtībā šis cilvēks var likt noticēt visam, ko viņš saka, pat ja tie ir meli, tādā veidā iznīcinot uzņēmumu no iekšienes.
Lai savu eseju beidzu uz diezgan negatīvas nots, tomēr uzskatu, ka, lielākoties, harizmātisks orators ir uzņēmuma priekšrocība un ieguvums. Šāds cilvēks spēs saliedēt darbiniekus, pārliecināt potenciālos sadarbības partnerus un atstāt pozitīvu iespaidu par uzņēmumu gandrīz ikvienam, kurš komunicēs ar šo cilvēku. Esmu pārliecināta, ka harizmātiskam oratoram ir liela loma biznesa vidē.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1356517
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties