Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
7,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:977635
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.04.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Pastāv sporta veidi, kuriem ir sezonāls raksturs, proti, ar tiem var nodarboties tikai tajā laikā, kad klimatiskie apstākļi to pieļauj. Šādi sporta veidi ir ūdensslēpošana, kalnu slēpošana, pludmales volejbols, motokross, bmx, auto šoseja u.c. Tomēr ar daudziem sezonāliem sporta veidiem ir iespējams nodarboties ar pārējos mēnešos, jo tiem ir radīti piemēroti apstākļi – hallēs. Līdz ar to basketbols, hokejs, vieglatlētika, šaušana un citi sporta veidi ir iespējami visa gada garumā, nostiprinot sportistu fizisko un morālo sagatavotību un kopumā radot profesionālāku un konkurēt spējīgāku vidi.
Patreiz Latvijā nodarboties ar pludmales volejbolu ir iespējams tikai siltajā vasaras sezonā un lielākoties tikai pie jūras. Pie esošās klimatiskās situācijas tas nozīmē apmēram četrus līdz piecus mēnešus no gada maksimāli. Esam novērojuši, ka par šo sporta veidu ir patstāvīga interese, ko apstiprina garās rindas pie izstādītajiem pludmales volejbola tīkliem Rīgas jūras līča piekrastēs. Tas liek domāt, ka noteikti ir krietna cilvēku daļa, kas labprāt ar šo sporta veidu piekoptu cauru gadu. Uz šo brīdi trenēties ne sezonas mēnešos ir iespējams, dodoties uz klimatiski siltākām zemēm, tomēr šādi ceļojumi ir saistīti ar izmaksām, nepieciešamiem atvaļinājumiem utt. Uzskatām, ka uz šādiem ceļojumiem cilvēki, kuriem nav izteikti profesionālas intereses, nedodas, bet viņi būtu ar mieru trenēties tepat Latvijā un uzturēt sagatavotību.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties