Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:972027
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.02.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 15 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Visā cilvēku civilizācijas attīstības vēstures garumā dažādas sabiedrības centās sasniegt labāku nākotni un uzplaukumu. Tanī pašā laikā vēlme attīstīties krustojās ar citām cilvēku grupām, ar savādākām tradīcijām un runājošām citām valodās.
Dažādu, dažkārt uzskatos, tradīcijās diametrāli pretēju, kultūru pastāvēšana, ļoti apgrūtināja dažādu tautību rašanos un attīstību. Līdz ar minēto faktoru pastiprināšanos, konflikti starp cilvēku savienībām kļuva aizvien nenovēršamāki.
Mūsdienā strauji pieaug dažādu līgumu, grupējumu, organizāciju loma un ietekme. Sadarbība attīstās arvien jaunākos līmeņos. Šī savstarpējā sadarbība neietekmē tikai valdību līmeni, tā tieši ietekmē arī katru indivīdu. Tiek veidotas organizācijas, kura ne tikai darbojas kā konsultatīvi orgāni un institūcijas, bet arī spēj ieņemt izšķirošu lomu cilvēka dzīvē.
Šo iemeslu dēļ mēs nolēmām rakstīt par starptautiskajām organizācijām. Kā zināms, mūsdienās samazinās karu skaits, bet pieaug konfliktu skaits, drošības un draudu attiecības atrodas nemitīgā mijiedarbībā – drošība jau pēc savas būtības ir reakcija uz nedrošību, nestabilitāti, neprognozējamību un potenciāliem uzbrukumiem. Tātad arī tagad ir aktuāls drošības jautājums, jo starptautiskajā arēnā procesi noris dinamiski un nekad nevar būt drošs par šo procesu norises deformāciju un sekām.
Miera un drošības problēma gadsimtu garumā skar daudzus cilvēkus. Ja attīstoties starptautiska tiesība, palielināsies mēģinājumi nodrošināt mieru un drošību starp divām un vairākām valstīm skaits.
Darba mērķis ir aprakstīt galvenās Starptautiskās Ekonomiskās Organizācijas, raksturot tās nozīmi vispār pasaulē, kā arī Latvijā , aprakstīt tās mērķus un izdarīt nepieciešamus secinājumus.
Galvenie uzdevumi:
Aprakstīt organizācijas veidošanas iemeslu;
Raksturot ANO , tās galveno mērķu un uzdevumu;
Aplūkot OECD struktūru, tās attīstību Latvijā;
Raksturot Pasaules banku un SVF;
Aprakstīt starptautiskas tirdzniecības regulēšanu. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1138560
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties