Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:969378
 
Vērtējums:
Publicēts: 28.04.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Annas Jegorovas hobijs ir projektu rakstīšana, no tiem jau atbalstīti 14, izveidots gan bērnu, gan sociālās palīdzības centrs. Anna Jegorova dzimusi un augusi Krāslavas rajona Dagdā, uz Kalupi atnākusi pēc Medicīnas skolas beigšanas 1972.gadā. Jau no bērnības sapņojusi kļūt par ārsti, jo tēvamāsa bijusi dziedniece, ārstējusi ar ārstniecības augiem un noslēpumainām spējām, kuras, kā pati Anna atzīst, tagad novērojusi arī sevī, — parasti viņa jau zinot, kādas domas ir cilvēkam, kurš pie Annas atnācis. Darbu sākusi Kalupes lauku slimnīcā. 1991.gadā pagasta priekšsēdētājs Aivars Raščevskis viņai piedāvājis medicīnas māsas darbu apvienot ar sociālā darbinieka amatu. Tagad šajā darbā jau nostrādāti četrpadsmit gadi. Pabeigtas divas augstskolas, iegūstot jurista un sociālā pedagoga bakalaura grādu, absolvēta arī maģistrantūra.
Rūpes par bāreņiem
un maznodrošinātajiem
Līdztekus mediķa un sociālā darbinieka profesijām Annai ir īpašs hobijs — projektu rakstīšana. Jau atbalstīti kādi četrpadsmit, starp tiem gan bērnu un jauniešu, gan sociālās palīdzības centru iekārtošana, vairākas subsidētās darbavietas, ekskursijas bērniem, vēsturisko ērģeļu atjaunošana Kalupes Romas katoļu baznīcā un piemiņas plāksne bijušajiem kalupiešiem ciemata centrā.
Gadoties strādāt arī pa tukšo. Ar spītību Anna stāsta par vēl neīstenotu sapni — dzīvokļa iekārtošanu tiem cilvēkiem, kuri atgriežas no ieslodzījuma vietām.…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1134832
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties