Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:966340
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.11.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Sulas ir izplatīts, ikdienā lietojams pārtikas produkts, ko izmanto slāpju dzesēšanai kā ēdienu sastāvdaļu un arī diētiskos nolūkos, jo satur daudz organismam nepieciešamas uzturvielas – vitamīnus, minerālvielas, fermentus.
Sulas iegūst, augļus, ogas vai dārzeņus izspiežot vai arī izmantojot difūzijas metodi. Atkarībā no iegūšanas tehnoloģijas, izejvielu sortimenta un apstrādes veida ir dabīgās, jauktās, saldinātās, iebiezinātās, dzidrinātās un gāzētās sulas.
Dabīgās sulas. Tās gatavo no viena veida izejvielām bez jebkādām piedevām – cukura, skābes vai krāsvielas.
Sulas koncentrāts. Tos iegūst, izspiestai sulai pievienojot fermentus, kas šķeļ pektīnus un cieti. Pēc tam to īslaicīgi sterilizē un filtrē.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties