Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:962381
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.09.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 33 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Uzņemuma apraksts    4
1.1.  Sortimenta apraksts    5
1.2.  SIA “Triāls” uzvarēja konkursa    6
2.  SVID analīze    7
2.1.  Stiprās puses- iespējas    7
2.2.  Stipras puses - draudi    9
2.3.  Vājās puses- iespējas    10
2.4.  Vājās puses- draudi    11
3.  SIA “Triāls” pozīcija pret konkurentiem    13
4.  Uzņēmuma portfeļa analīze    14
  Secinājumi un priekšlikumi    16
  Secinājumi    16
  Priekšlikumi    16
  Izmantotā literatūra    18
  Pielikums    19
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmuma apraksts

Uzņēmuma vēsture aizsākās 1993. gadā, kad Ludvigs Tribockis, pēc izglītības – pārtikas tehnologs, Ogrē izveido nelielu ražotni, kurā tiek uzsākta kulinārijas izstrādājumu un pelmeņu ražošana.
Neilgi pēc darbības uzsākšanas, uzņēmums iegādājās bijušo Patērētāju savienības gaļas pārstrādes cehu Ogres rajona Lielvārdē, kas kļūst par galveno “Triāla” ražotni.
No 1993. – 1998. gadam uzņēmuma darbībā uzmanība galvenokārt tiek veltīta jaunu produkcijas veidu ražošanas uzsākšanai, kuri īsā laikā kļūst populāri visos veikalos un tirdzniecības vietās.
Tā kā uzņēmuma produkcija gūst arvien lielāku pircēju atsaucību, tiek meklētas jaunas iespējas darbības paplašināšanai un tādas tiek atrastas Valmierā. Rezultātā uzņēmums, īrējot telpas un iekārtas, sāk saimniecisko darbību arī Valmieras gaļas kombinātā. Tomēr, paplašinoties, “Triāls” neatstāj novārtā savas pirmās ražotnes.
Sekmīgi uzsākot gaļas produktu ražošanu Valmierā, uzņēmumam rodas iespēja kļūt par pilntiesīgiem gaļas kombināta saimniekiem. Piedaloties izsolē, “Triāls” iegādājas Valmieras gaļas kombināta ēku kompleksu.
Garantējot nepārtrauktas preču piegādes, uzņēmums ir izveidojis pastāvīgu transporta parku, kas nodrošina firmas pārstāvju darbu un augstu servisu visos Latvijas novados. Turpinot nopietni strādāt pie darbības uzlabošanas, lai nodrošinātu labu cehu un filiāļu darbību dažādās Latvijas pilsētās, uzņēmuma transporta parks iegādājas jaunus transporta līdzekļus, kas spēj nodrošināt visus pasūtījumus neatkarīgi no ražotņu un veikalu atrašanās vietas.
SIA “Triāls” veiksmīgi aptvēris lielākos Latvijas reģionus ar plašo veikalu tīklu, kuru nākotnē plānots vēl paplašināt. Uzņēmumam jau tagad ir vairāk kā 5000 klientu, tajā skaitā veikali, restorāni un kafejnīcas, skolas un bērnudārzi. “Triāla” apakšuzņēmuma SIA “Altri” specializētie veikali funkcionē kā “Triāla” produkcijas tirgotājs mazumtirdzniecībā.
Uzņēmuma apgrozījums aug ik gadu, tas tādēļ, ka tiek ražoti arvien jauni produkcijas veidi, tiek domāts par iesaiņojumu, reklāmu, kā arī cenu optimāli izveidošanu. Šobrīd SIA “Triāls” apgrozījums ir lielākais Latvijā. Cenas izdodas pazemināt uz lielā ražošanas apjoma rēķina.
”Triālam” ir plašs sadarbības partneru loks, par kuru uzņēmuma mājas lapā rakstīts – partneri un sadarbība ar tiem atspoguļo uzņēmuma raksturu, spēju sastrādāties, risināt problēmas, ievērot noteikumus. Ikviena uzņēmuma sadarbības partneri ir kā labu paziņu loks, dibināts uz personisko vajadzību bāzes, attīstījies par savstarpēji patīkamu un produktīvu komunikāciju.
Uzņēmuma mērķis ideālu un realitātes sabalansēšanas rezultātā ir – piedāvāt ne vairāk ne mazāk kā kvalitatīvu un augstvērtīgu produktu. Ar savu darbību netieši veicināt pozitīvas atsauksmes no klientiem, kā arī vairot “Triāla” zīmola un katras atsevišķas preču grupas atpazīstamību gaļas patērētāju lokā.


Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties