Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:962072
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.03.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Man personīgi ļoti patīk Montesori modelis, īpaši uzsvaru varu likt uz materiālo bāzi, kas ir gana plašs un interesants. Tāpat ir ļoti svarīgi, ka visās darbībās, kas tiek veiktas darbojoties ar Montesori materiāliem, ir likts uzsvars uz kādu no maņu attīstību (tausti, redzi, garšu, dzirdi utt.). Tāpat šie materiāli ir gana vienkārši, kas ļauj raisīt fantāziju arī pašiem pedagogiem, izstrādājot savus materiālus, didaktiskās rotaļas un spēles, tādā veidā papildināt savas zināšanas un raisīt pedagoģisko darbību. Pati esmu bijusi Montesori klasē un redzējusi, izmēģinājusi dažādos materiālus, kas manuprāt ir ļoti saistoši ne tikai bērniem. Par cik mani saista bērnu darbošanās ar dabas materiāliem, tad man ļoti patīk, tas ka Montesori darbībā tiek izmantoti tieši dažādi dabas materiāli, kā piemēram kastaņi, zīles, čiekuri, kā arī didaktiskās spēles ir izgatavotas no koka.
Manuprāt bērna attīstībā ir svarīgi izmantot Montesori metodi, taču neuzskatu, ka šādā vidē bērnam vajadzētu pavadīt visu mācībām atvēlēto laiku. Montesori metodē, man personīgi ļoti pietrūkst lelles un mašīnas. Ikdienā strādājot pēc audzinātājas autoritārā modeļa, varu teikt, ka būtu tikai labi, ja ikvienā bērnudārzā būtu šāds Montesori kabinets, kurā uz pāris stundām bērniem būtu iespēja doties padarboties. Pa šo laiku audzinātāja varētu vērot bērnu brīvo darbību un veikt secinājumus.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1352877
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties