Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:954640
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Katru dienu nauda pavada nepārtrauktā kustībā. Tā apgrozās tur, kur ir cilvēki. Cilvēku vidū laika gaitā ir radušies dažādi teicieni par naudu, kuri ietver sevī patiesību par naudas jēgu. Minēšu divus no tiem, kuriem es lielākā vai mazākā mērā piekrītu: „Nauda ir tas ko tā dara.” un otrs – „Nauda liek pasaulei griezties.”. Esmu diezgan pārliecināta, ka ikviens ir dzirdējis un piekrīt šiem teicieniem. Tas nozīmē, ka naudai, principā, ikviena dzīvē ir līdzīga nozīme, var būt tikai atšķirīgas vēlmes un vajadzības, kam, protams, ir sava vērtība, kas izteikta naudā. Taču neviens cilvēks nav teicis, ka viņam naudu nevajag, tas parāda viņa vēlmes un vajadzības, kuras paša rokām, bez naudas starpniecības, nav iespējams radīt. Šodienas ātrajā dzīves ritējumā, manuprāt, tas tiešām nav iespējams. Tas izsaka daudz, visi globālie un vietējie notikumi bez naudas nevar pastāvēt, tas naudai piešķir īpašu nozīmi. Kāpēc tieši naudai? Tāpēc, ka tai ir visaugstākā likviditāte, kas ap naudu ir radījusi tādu kā „pievilkšanas spēku”.
„Nauda ir tas ko tā dara”, es to saprotu, kā naudas funkciju realizēšanos, kā arī naudas unikalitāte. Nav neviens tāda lieta, kas mainītu savu nozīmi tās pielietojumam. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties