Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Novatorisms komunikācijā ar sabiedrību izstādē "Ls - 20. Nacionālās valūtas mākslas gadi"

     

    Eseja2 Vēsture, kultūra

2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:954320
 
Vērtējums:
Publicēts: 05.04.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Viens no galvenajiem jaunumiem šajā izstādē bija tas, ka tā atradās Latvijas Bankas izstāžu zālē, kas nesen tika atvērta izstādēm.
Forma mērķa sasniegšanai – multimediāla ekspozīcija uztveres spraiguma ziņā atšķirīgu, reizēm pat krasi kontrastējošu vizuālu stāstu veidolā. Šos vēstījumus izlasīt palīdzēja jaunākās tehnoloģijas un pašu aktīva iesaistīšanās – acīm pētot un rokām darbojoties (tam paredzētas vairāklīmeņu atvilktnes, skiču kārbas, digitālā slīdrāde u.c. vitrīnu papildinājumi), varēja atrast negaidītas sakarības un iztēles iespēju paplašinājumus. Pie ieejas tika arī izvietoti uzraksti ar jautājumiem, uz kuriem atbildes varēja atrast šajā izstādē. Izstādē līdzīgi kā televizorā runāja 4 mākslinieki: Kristaps Ģelzis, Laimonis Šēnbergs, Aigars Bikše un Ilmārs Blumbergs. Viņu 5 minūšu video vēstījums likās ļoti reālistisks, jo tas tika filmēts tajās pašās telpās, kur notika izstāde. Monētas bija izvietotas vitrīnās, kuras bija izvietotas tā, ka likās, ka izstādes zāle ir kļuvusi lielāka. Vitrīnas bija krāsainas, tajās tika attēloti mākslinieki, viņu monētas. Bija arī bildes ar viņu mākslas darbiem, kas ik pa brīdim mainījās. Izstāde kopumā ir ļoti efektīva, jo tajā ir izmantotas mūsdienīgas tehnoloģijas, arī uztvert informāciju ir viegli un saprotami. Izstādē bija arī ļauts fotografēt. Izstāde tika reklamēta gan televīzijā, radio, gan elektroniskajos un drukātajos medijos, kā arī sociālajos tīklos.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1331275
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties