Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:951213
 
Vērtējums:
Publicēts: 12.12.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kvalitatīva medicīnā nevar pastāvēt bez jaunām zināšanām, kuras vienmēr vajag uzlabot, jo slimības ar laiku attīstās un kļūst bīstamākas, mainot savu pamatstruktūru. Tajā pašā laikā ar zināšanām, jaunām metodēm, medicīnai jāseko līdzi laikam, pētot jaunas slimības un jāzina, kas konkrētajā slimībā vai vīrusā mainās un ar ko tas var apdraudēt cilvēkus, un jāspēj to pārvarēt un rīkoties tā, lai viss tiktu kontrolēts un nerastos starpgadījumi.
Medicīna bez kvalitātes nespēj pastāvēt, tādēļ ir izveidoti institūti, organizācijas, inspekcijas, kas palīdz nodrošināt pilnvērtīgu medicīnas apkopi, spēj to attīstīt , apmācot jaunus dakterus, laboratorijās izpētot slimības un vīrusus un visu kas ir saistīts, lai pārbaudītu tās kvalitāti. Ne katrā valstī izdodas to visu panākt pilnvērtīgi, jo ir jāņem vērā cilvēka kultūru un finansiālais stāvoklis. Viena no svarīgākajām lietām, katrai valstij ir jāattīsta pēc iespējas vairāk medicīnas nozares, lai efektīvi un kvalitatīvi varētu sniegt drošību, jo tas ir viens no mūsu galvenajiem izdzīvošanas jautājumiem.
Arī Latvijā medicīna attīstās, pavērojot ziņas internetā un avīzēs, piemēram, 21.10.10. Stradiņā slimnīca prezentēja e-veselības projektu par asinsvadu ķirurģiju un ar tās palīdzību, ieviesīs uzlabojumus:
• ievērojami pieaugs pakalpojumu drošība un pacientu datu aizsardzība;
• paaugstināsies pacientu ārstēšanas efektivitāte, jo ātri būs iespējams iegūt savlaicīgu, strukturētu un precīzu informāciju par ārstēšanas gaitu, iepriekšējo ārstēšanos;
• ievērojami uzlabosies darba organizācija, plānošana, līdz ar to pakalpojumi kļūs pieejamāki, samazināsies ārstēšanās laiks;
• palielināsies iespēja pacientam saņemt plašāku informāciju sev saprotamā formā par savu diagnozi, ārstēšanās iespējām, profilaksi.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1327495
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties