Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:949440
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.02.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

• Rom. 5;2
Ticība ir kā virve, pie kuras vari turēties, karājoties virs bezdibeņa. Ticība ir pārliecība uz dauzām lietām paļauties. Mums savā dzīvē jāsper ticības solis. Tātad ticība ir sēkla un sēkla ir vārds. Ticība kam nav darbu ir nedzīva.
• Ps. 85;12
Ticība ir dzīva un darbīga tā droši un noteiktu turas pie Dieva vārda , lai arī kā mums klātos. Ticība ir dzīva un nešaubīga paļaušanās uz Dievu. Ticība vairojas no vārda klausīšanās un tāpat mazinās no tā, ka neuzņem nedzird Dievu vārdu. Ticība bez darbiem ir mirusi. Ticība nozīmē paļaušanos, ielikt visas mūsu nastas Jēzus rokās. Ticība ir tā, ka tu neredzu kur ej un tici. Un visu ko jūs ticībā lūgsit to dabūsit( Marka 21;22) Kad apliecinām Jēzu par savu Kungu, tad sākas Ticības dzīve. Neticēt ir pats lielākais grēks. Jo tam, kas pie Dieva griežas nākas ticēt, ka viņš ir un ka viņš tiem kas meklē atmaksā.
• Ps. 40:12
Dievs ir uzticams un taisns, viņš paliks uzticams. Mums jāpaļaujas uz viņu, jo viņš visu kontrolē. Atdod visu Dieva rokās, ejot cauri pārbaudījumiem, stiprinies ticībā un saskati lietas Dieva mīlestība un žēlastībā. Caur problēmā Dievs vēlas uzlabot un palielināt mūsu Ticību. Nebaidīties no problēmām un kļūmēm, bet pastāviet ticībā. Ticība ir vienkāršs kanāls caur ko saņemam Dieva žēlastību. Tā ir roka, kas sniedzas un saņem viņa dāvanu. Kā Bērni uzticas vecākiem, tā mums vajadzētu uzticēties Dievam.
Āmen

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −0,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1311764
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties