Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:945912
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.10.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

No Latvijas uz Spāniju visērtāk un ātrāk var nokļūt ar lidmašīnu. Madridē kā lidostu varu minēt BARAJAS, bet Barselonā EL PRAT. Pa Spāniju var ceļot dažādi, piemēram, ar vilcienu-tas izmaksā nedārgi, bet ar tiem braukt ir ļoti ilgi, jo tie pietur katrā stacijā. Ir iespēja iznomāt automobili un taksometru, iznomājot taksometru vislabāk ir vienoties par cenu pirms brauciena uzsākšanas. Pats lētākais veids kā pārvietoties pa Spāniju ir autobusi.
Par greznām viesnīcām pārbūvētas viduslaiku pilis un par jauniešu tūrisma mītnēm pārtapušās savrupmājas liecina par iespējamo apmešanās vietu dažādību Spānijā. Tūristi, kuriem liela nozīme ir Spānijas ekonomikā, var izvēlēties kādu no vairāk nekā 10000 apmešanās vietām, kurās kopumā aptuveni viens miljons guļvietu. Šīs skalas virsotnē ir luksusa numuri kādreizējās karaļu pilīs. Tad seko greznās viesnīcas Kosta del Solā, Baleāru un Kanāriju salu pludmalēs. Viesi var apmesties arī nomaļās lauku sētās vai kādā no tūristiem izīrējamajām villām un senlaicīgajām mājām. Jo vairāk viesnīcai zvaigžņu, jo tā parasti ir dārgāka. Cena par istabu 2 personām var svārstīties no 20 līdz 25 eiro par diennakti. Cena, kura pārsniedz 240 eiro ir uzskatāma par neparasti augstu.
Klimats: subtropisks Vidusjūras klimats, sauss un pietiekami karsts. Ziemas maigas, janvārī vidējā gaisa temperatūra ir +8-14ºC, kalnos dažreiz nolaižas līdz -7ºC. Vasaras karstas, jūlijā vidējā gaisa temperatūra ir +23-29ºC. Nokrišņu daudzums svārstās no 250 līdz 700 mm gadā, pārsvarā rudenī un ziemā. Kanāriju salās klimats pārsvarā tropisks, ziemā temperatūra +25ºC, vasarā +28ºC. Baleāru salās ir Vidusjūras klimats, temperatūra ziemā +12ºC, vasarā +18- 26ºC. Vislabāk valsti apciemot pavasara beigās un rudens sākumā.
Spānija ir viena no visskaistākajām un apmeklētākām valstīm, jo piedāvā daudz un dažādas atpūtas iespējas, kā arī priecē mūs ar savu skaisto dabu un interesantajiem apskates objektiem.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1317165
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties