Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:945515
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.10.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Uzņēmums „Denim Dream”    2
1.1.  Tommy Hilfiger    2
2.  Potenciālie klienti    3
2.1.  Potenciālo klientu stereotipi    4
3.  Negatīvo stereotipu koriģēšana    5
4.  Stereotips kā pretruna    6
5.  Īpašību pretrunu risināšana    7
6.  Idealitāte    8
7.  Īpašību pretrunu risinājums ar „mūžīgo tēmu”    9
8.  Biogrāfija    10
9.  Reklāmas vēršanās projektēšana    11
10.  Uzņēmuma attīstības posms pēc S-veida līknes    13
11.  Pozicionēšana    14
12.  Kampaņu tipveida kompozīcija    15
13.  Efektīvo reklāmas un PR kampaņas projektēšana    16
14.  Kampaņas veidošana    17
15.  Gatavais scenārijs (kopsavilkums)    22
Darba fragmentsAizvērt

Savācot visu flaijeru sēriju, cilvēki atnāks uz „Tommy Hilfiger” veikalu, kur jau sekos nākamā aktivitāte, kas lauzīs cilvēku stereotipus par to, ka Ķīnā ražotās preces nav kvalitatīvas.
Veikala iekšienē mēs izvietosim uz speciāla divus stikla kupolus, vienā no tiem būs Ķīnā ražotās „Tommy Hilfiger” bikses, kurš ir nēsāts kādus gadus 3, bet kuram funkcijas ir saglabājušās un ārēji tas nav deformētas, vien tik daudz, cik tas izskatās nonēsāts. Savukārt otrā kastē mēs ieliksim citas bikses, kuras ražotas kaut kur Eiropā, nēsāts aptuveni tikpat vai pat mazāku laiku un kuras ir ne tikai izdilušas, saplīsušas un nonēsātas, bet arī vairāk nepilda tās funkcijas. Tādā veidā, mēs gan vienkārši piesaistīsim cilvēku uzmanību, gan arī uzreiz varēsim atspēkot klientu teikto par to, ka Ķīnā ražotās preces ir draņķīgas.
Problēma, kas šajā gadījumā rodas, ka cilvēki padomās, ka veikals vienkārši krāpjas un bikses nav nēsāts pat gadu, jo cilvēki paši nav redzējuši šo apava nēsāšanas procesu. Un lai to visu koriģētu tiks ieviesta nākamā aktivitāte – bikses nēsāšanas eksperiments.
Lai to varētu izdarīt, „Tommy Hilfiger” pasludinās eksperimentu, kura galvenie dalībnieki būs paši žurnālisti. Eksperimenta būtība būs šāda – tiek piešķirtas „Tommy Hilfiger” bikses 3 žurnālistiem (par brīvu) ar norunu, ka viņi veido savas dienasgrāmatas (blogus) un rakstus, kur viņi apraksta, kur ar šīs bikses viņi ir bijuši, ko darījuši, kā tie valkājas utt. Šīs dienasgrāmatas un raksti tiks publicēti un būs pieejami visai sabiedrībai, gan dažādos žurnālos, gan arī uzņēmuma mājas lapā, kur katrs varēs izteikt savas domas, komentārus. Eksperimenta teorētiskais laiks būs pusgads, taču praktiski žurnālistiem jau pēc dažām nedēļām apniks visu rakstīt un tie beigās izveidos atzinuma rakstu, kurā tiks pateikts, ka – neskatoties uz to, ka „Tommy Hilfiger” preces (šajā gadījumā – bikses) tiek ražotas Ķīnā, kvalitātes ziņā tie ir izcili. Un pat, ja kāds no žurnālistiem apgalvos pretējo, tas nāks tieši par labu, pierādot sabiedrībai to, ka valkāšanas process ir bijis īsts.
Ar šo eksperimentu mēs varēsim pierādīt, ka „Tommy Hilfiger” apavi ir ļoti kvalitatīvi un nav jāskatās uz to, kur bikses tiek ražotas.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties