Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:944518
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.06.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Vadītājam un viņa pakļautībā esošajiem darbiniekiem ir jādarbojas kā vienotai koandai, viņiem ir jābūt vienotam viedoklim par darba uzdevumu saturu un izpildījuma kvalitāti. Vislabākos rezultātus sasniegs uzņēmumi, kuros personāls uzticas vadītājam, darbiniekiem ir dotas iespējas pierādīt savas spējas, sajust piederību un iesaistīties visos procesos, arī uzņēuma stratēģijas noteikšanā.
Kvalificēta personāla uzturēšana vienmēr saistās ar augstām izmaksām, un atdevi no šīm izmaksām nevar saņemt uzreiz- kvalificēta personāla uzturēšana ir investīcijas uzņēmuma nākotnē. Ieguldījumi personālā vairo gan darbinieku, gan uzņēmuma vērtību un kapitālu. Jebkura uzņēmuma vadības procesiem ir jābūt savstarpēji saistītiem, arī investīcijas darbiniekos un no tiem izrietošie risinājumi cilvēkresursu vadībā nedrīkst būt atrauti no kopējiem uzņēmuma vadības procesiem.
Ja iepriekšējos gadu desmitos uzņēmums varēja attīstīties vien no pietiekami liela kapitāla vai pielietotajām tehnoloģijām, tad tagad nepieciešams arī ieguldījums cilvēkresursos. Katrs darbinieks ir personība, ar savām darba, komunikācijas, saskarsmes spējām, kvalitātēm un katra darbinieka ieguldījums atspoguļojas uzņēmuma nākotnē. Svarīgākas kļūst cilvēka garīgās spējas, tā domas, zināšanas, motivācija. Katrs darbinieks sniedz ieguldījumu, un vislielākais ieguldījums no uzņēmuma ir līdzekļu virzīšana darbinieku kā komandā strādājoša indivīda attīstībā un kvalifikačijas uzlabošanā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties