Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:942963
 
Vērtējums:
Publicēts: 20.08.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pasta:
Kaneloni – kaut kas līdzīgs pankūkām ar ķidiņu, liellopa, siera pildījumu un dažādām mērcēm;
Papardelle – makaroni biezās strēmelēs;
Tortellini – maziņi kvadrātveida pelmeņi;
Penne – resni, īsi makaroni, nogriezti leņķī;
Tapjatelle – gari, plakani makaroni;
Fettučini – plāni, plakani makaroni;
Spagetti – ļoti gari tievi makaroni.

Neviens itālis nesēdīsies pie pusdienu galda bez vīna. Itālijas vīnu izvēle ir milzīga, un to izgatavošanas receptes ir pazīstamas jau vairākus gadsimtus. Vieni no vislabākajiem vīniem pasaulē skaitās Toskānas vīni, starp kuriem vispazīstamākais ir Kjanti (Chianti).

Ne sliktāki ir arī Kabernē (Cabernet), kas izgatavoti no vīnogām, kas audzētas Veneto reģionā, un arī Fraskati (Frascati) – no Lacio reģiona vīnogām.Itālijas virtuve ir viena no galvenajām šīs burvīgās zemes vērtībām – slavenākie šīs zemes ēdieni ir sastopami vai ik uz soļa. Tā ir pica un pasta jeb makaroni.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties