Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:941220
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.11.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Par kāzu banketa svinību vietu, ko es organizēšu savai māsai ar viņas draugu, es izvēlējos restorānu „ Turība ”, kas atrodas Preiļos –pašā centrā : Kooperatīva ielā 35.
Plānotais viesu skaits ir 100, tāpēc es arī izvēlējos šo restorānu, jo tam piemīt plašas, gaišas telpas, ir garderobe, bāra lete, servanti, kā arī iespējams nodalīt zāli ar speciāliem izvelkamiem aizkariem vajadzības gadījumā. Bankets tiks apkalpots ar 5 viesmīļu palīdzību. Laiks , kad tiek plānots bankets ir jūlijs, tāpēc zāli rotāsim ar šampānieša krāsas un sudrabainiem baloniem sirsniņu formā , kā arī speciāli pasūtītiem vainadziņiem no rozēm un orhidejām uz restorāna tirdzniecības zāles sienām.

1. Galda klājums
Pārzinot savas māsas vēlmes toņu izvēlē, galda klājumam es izvēlējos U – tipa galdu izvietojuma veidu, sidrabaini – pelēks un sudraba tonis nomaina viens otru uz galdauta, kurš būs no satīna ar marmora nokrāsu. ( sk.1.pielikumu ) Salvetes no damasta saliktas speciāli šim gadījumam veidotam salvešu locījuma veidam - “ Palmas zars ” ( skat.2. pielikumu ) . Sudrabainas kartītes un mini – ēdienkarte , kas atradīsies blakus katram viesu galda piederumu komplektam, lieliski harmonē ar galda kopējo toni. Zaļi mirtes zariņi ar kuriem tiks rotāts galds atgādina par tradīciju, kad līgavu rotā mirtes vainadziņš. Mirtes vainadziņi tiek uzskatīti par jaunavas, skaistuma un jaunības simboliem. Galda centrā, stāvēs izsmalcināta ziedu kompozīcija, kuras pamatā būs šampānieša nokrāsas rozes un orhidejas, galdā tiks likti arī apsudraboti daudzžuburaini svečturi ar sudraba krāsas galda svecēm.

2.Galda piederumi
Ir paredzēts, ka šajā banketā tiks izmantoti galda piederumi, kas ir no metāla un nerūsējoša tērauda, jo tie visvairāk atbilst mūsu banketa prasībām gan cenas, gan materiāla ziņā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties