Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:935202
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.05.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 17 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Viens no pēdējo laiku izplatītākajiem veidiem, kā uzņēmumi spodrina savu tēlu un cenšas pievilināt arvien vairāk jaunu klientu, ir sponsorēšana. Ir vairāki iemesli, kādēļ uzņēmumi izvēlas šādu soli, bet pirms nonāk pie gala rezultāta, ir nepieciešama rūpīga izpēte, lai ieguldītie līdzekļi sponsorēšanā nestu gaidītos rezultātus. Studiju darba teorētiskajā daļā sniegts neliels ieskats sponsorēšanas būtībā, soļos, ko nepieciešams veikt, lai pieņemtais lēmums būt par sponsoru attaisnotu sevi un daudzās citās lietās.
Uzņēmums „Tele2” līdztekus televīzijā veiksmīgi izstrādātajām reklāmām bieži vērojams piedaloties dažādos pasākumos kā ģenerālsponsors pasākumos, iesaistās labdarībā, spodrina savu tēlu ar sponsorēšanas palīdzību. Iespējams, Tele2 varētu būt uzskatāms pat par sava veida paraugu, jo līdz šim īstenotās sponsorēšanas ir bijušas ilgstoši atbalsti dažādām sfērām, ar ieguldījumu sporta attīstībā utt. Studiju darba otrajā daļā ir aplūkots uzņēmuma Tele2 aktivitātes tēla veidošanā un klientu piesaistē ar sponsorēšanas palīdzību.

Sponsorēšana

Pēdējā laikā ir novērojama augoša tendence sponsorēšanas jomā. Ar vien vairāk uzņēmumu kā galveno veidu, lai nostiprinātu un palielinātu savu stāvokli tirgū, izmanto sponsorēšanu. Uz skatuves lieli uzņēmuma logo dažādos koncertos, raidījuma beigās titri, kur uzsvērti un uzskaitīti šī pasākuma sponsori, konkursu uzvarētājiem balvas no sponsoriem – šāda veida aktivitātes ir kļuvušas par ikdienu.
„Sponsorēšana ir savstarpēji izdevīgs darījums starp organizāciju, kas saņem ziedojumu, un uzņēmumu, kas sniedz atbalstu konkrētai organizācijai no mārketinga vai reklāmas izdevumu budžeta. Sponsorēšanas rezultātā uzņēmums iegūst reklāmu.” …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties