Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:935164
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Anotācija    3
  Annotation    4
  Ievads    5
  Izmantoto avotu un literatūras izvērtējums    6
1. nodaļa  A. Kalvīša stāšanās premjerministra amatā    8
2. nodaļa  Izmaiņas drošības likumā    10
3. nodaļa  Robežlīguma parakstīšana    13
4. nodaļa  Loskutova atstādināšana    15
5. nodaļa  2008. gada budžeta pieņemšana    18
6. nodaļa  A.Kalvīša demisionēšana    19
  Secinājumi    21
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    22
Darba fragmentsAizvērt

Politika cilvēka dzīvē neapšaubāmi ieņem svarīgu lomu. Mūsdienas tehnoloģijas dzīvi padara vieglāku – dažnedažādi izgudrojumi, atklājumi. Visai jauns, bet cilvēku dzīvēs aizvien straujāk ienākošais izgudrojums ir internets. Internets iemieso visu, kas mūsdienu cilvēkam vien nepieciešams: ātrums, liels daudzums informācijas, izklaide un iespēja paust savu viedokli. Visas šīs lietas un vēl citas satur internets. Tā kā es jau minēju, ka politika cilvēku dzīvē ieņem svarīgu vietu tad, protams, arī internetā šī tēma tiek apspriesta. Vispopulārākā vieta kur kaut ko tādu ir darīt kāds ziņu portāls, kur ir jaunākā informācija, proti, raksts par notikumu un var izteikt savas domas par to.
Lai gan Latvijā internetā ir izveidojusies situācija, ka nevar iegūt informāciju par visbiežāk apmeklētākajiem portāliem, tad atliek paļauties tikai uz to kas sabiedrībā tiek uzskatīts par vislielākajiem ziņu portāliem. Latvijas interneta plašumos ir trīs lieli portāli www.appolo.lv , www.tvnet.lv un www.delfi.lv. Kā kādā intervijā portālu pārstāvji ir sacījuši, tad www.appolo.lv un www.tvnet.lv ir multifunkcionāli portāli ar specializāciju uz izklaidi, tad www.delfi.lv ir portāls, kura specializācija ir tieši ziņas.
Tā kā internets ir visai specifiska vide tad izstrādājot savu zinātniski pētniecisko darbu man nācās saskarties dažādām problēmām. Kā vislielākā problēma bija tas, ka cilvēki izmanto interneta vidi anonīmi, tāpēc šī vide ir ļoti labi piemērota, lai daudzi cilvēki izteiktu negācijas rupjībās. Lai gan šīs rupjības tiek kontrolētas ar cenzūru – dzēšot komentārus. Bet visus komentārus, kur ir manāma kāda aizskaroša piezīme nedrīkst izdzēst, jo tad tiek ierobežota vārda brīvība. Protams, šie komentāri ir arī atkarīgi no sabiedrības, kuras nāk šie komentāri. Internetu pārsvarā izmanto jaunieši un cilvēki vecumā no 25 - 45 , kas arī nedaudz izskaidro lielo rupjības daudzumu komentāros.
Iepazīšanās ar konkrēto informāciju laika trūkuma dēļ man bija tikai no paša raksta un no tā, ko es esmu dzirdējis, atceros no ziņām. Šajā portālā raksti galvenokārt nāk no pašu delfu.lv korespondentiem, lai gan kāds raksts ir pārpublicēts no ziņu aģentūras „LETA”. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1309047
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties