Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:922799
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Eiropas Ekonomikas un Sociālo lietu komiteja, ir institūcija, kuru savā veidā var dēvēt par tiltu starp Eiropas Savienības dalībvalstu iedzīvotājiem un Eiropas Savienības iestādēm. Esejas pirmajā daļā veikšu nelielu ieskatu Ekonomisko un Sociālo lietu komitejas struktūrā, kam sekos ielūkošanās komisijas kompetenču sarakstā, savukārt turpinājumā centīšos izteikt savu viedokli par to, vai komiteja pilda tās funkcijas, kuras tai vajadzētu pildīt.
Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komiteja tika izveidota 1957.gadā saskaņā ar Romas Līgumu. EESLK ir padomdevēja iestāde, kas pārstāv darba devējus, arodbiedrības, zemniekus, patērētājus un citas interešu grupas, kas kopā veido organizētu pilsonisko sabiedrību. Tā pārstāv šīs sabiedrības viedokļus un aizstāv tās intereses, apspriežot politikas kopā ar Eiropas Komisiju, Eiropas Padomi un Eiropas Parlamentu.1 Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komitejas pilnsapulcē darbojas 344 pārstāvji no 27 dalībvalstīm.
Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komitejas darbu pamatā ir trīs svarīgi uzdevumi, kas tai ir jāpilda. EESLK sagatavo atzinumus un pauž savu viedokli tādām Eiropas Savienības institūcijām kā Eiropas Savienības Padomei, Eiropas Komisijai un Eiropas Parlamentam, par jautājumiem, kuri skar komiteju. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −-2,80 €
Materiālu komplekts Nr. 1308162
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties