Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:915954
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 31.05.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

16. Galvenie nosacījumi, kas intervijas laikā ar žurnālistu jāņem vērā intervējamajam (avots: Ērika Matuļa vieslekcija)
Konfrontācija. Žurnālisti nereti izmanto dažādas apgrieztās psiholoģijas metodes, lai iegūtu atbildes uz jautājumiem par kuriem intervējamais nevēlas runāt, piemēram, tipiski neuzdos jautājumu : ‘’’Vai Jūs... ? ‘’, jo atbilde būs ‘’Jā’’ vai ‘’Nē’’, bet mēģinās uzzināt sev interesējošo informāciju uzdodot jautājumu ‘’Cik bieži Jūs... ?’’

17. Lūdzu salīdziniet ekonomikas ministra un kultūras ministres runas un prezentācijas Starptautiskajā zinātniskajā konferencē
D.Pavļuts savā prezentācija un runā uzsvēra, ka svarīgi ir radīt pievienoto vērtību, tādā veidā tiek panākts, ka iespējami daudzu nozaru speciālistiem ir iespēja strādāt un veidot šo pievienoto vērtību, jo tikai ražošanai ir viszemākā ekonomiskā vērtība. Jāspēj panākt, lai no idejas līdz gatavajam produktam viss notiktu LV. Publiskā/privātā partnerība. Izglītības reformai jābūt, lai attīstītos un mainītos.
Ž.Jaunzeme-Grende uzsvēra, ka ir jāpieņem pārmaiņas, jo tas ir vienīgais ceļš uz attīstību un jauniem panākumiem. Nav kultūras, nav ekonomikas. Radošo industriju attīstība.

18. Lūdzu raksturojiet Vadlīnijas sociālo tīklu lietošanai valsts pārvaldē un komentējiet faktu, ka 55% valsts iestāžu darbinieku lieto vismaz vienu sociālo tīklu (avots: Gata Tauriņa vieslekcija)
1. izstrādāt vadlīnijas internetā pieejamo un attīstīt sociālo platformu izmantošanu valsts pārvaldē, 2 veicināt plašāku sociālo platformu izmantošanu valsts pārvaldes komunikācija ar sabiedrību, 3. izanalizēt un novērst šķēršļus valsts pārvaldes darbinieku piekļuvei sociālajiem medijiem
ikvienam valsts pārvaldē, saturs – rekomendējošs
Sociālie tīkli ir lielisks veids kā valsts pārvaldei komunicēt ar sabiedrību, sniegt informāciju no pirmavota.
Aktivitātes sociālajos medijos nemaksā dārgi, tas ir ērts veids komunikācijai ar mērķauditoriju, maina priekšstatus par valsts pārvaldi, ir ērts veids kā iesējams operatīvi nodot vēstījumu un ir kā alternatīva preses relīzēm.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties