Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:914279
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.05.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

PRAKTIKUMS
Mācību procesa organizācijas forma - praktisku nodarbību cikls (parasti tehnisku mācību iestādē) kādā specialitātē, kādai profesijai nepieciešamās lietpratības, sevišķi prasmju apguvei. Vispārizglītojošā skolā praktikumu organizē vecāko klašu skolēniem fizikā, ķīmijā un citos priekšmetos, saskaņā ar mācību programmu izpildot noteiktu skaitu darbu pēc iepriekš sastādīta plāna. Darbus veic nelielās grupās vai pa vienam. Attīsta skolēnos patstāvību un radošo attieksmi pret darbu
Skolotājs sastāda praktikumu plānu, instrukcijas, norādījumus tā izpildei, kontrolē un palīdz skolniekiem darba izpildei. Praktikumi notiek laboratorijās, darbnīcās, mācību kabinetos, skolas mācību un izmēģinājumu laukā atbilstoši mācību priekšmetu specifikai.

FAKULTATĪVĀS NODARBĪBAS
Fakultatīvās nodarbības ir neobligāti mācību kursi, priekšmeti mācību stundas vai cita rakstura nodarbības, kurās pēc vēlēšanās (izvēles) var piedalīties augstskolas studenti, vidējās speciālās mācību iestāžu audzēkņi, kā arī vispārizglītojošos skolu vecāko klašu skolēni, lai vispusīgi attīstītu savas spējas un dotības, paplašinātu savu redzes loku attiecīgajā teorētiskajās vai praktiskās darbības jomā.
Vispārizglītojošas skolās nodarbības līdzās ārpusklases un ārpusskolas nodarbībām dod skolēniem iespējas atbilstoši savām vēlmēm un interesēm padziļināt zināšanas par attiecīgiem mācību priekšmetiem vai tematiem. Mūsu- Augstskolu un vidējās speciālās mācību plānos nodarbības paredzētas, lai studenti un audzēkņi dziļāk apgūtu atsevišķas disciplīnas, iegūtu papildu specialitāti, pilnīgotu savu vispusīgo un profesionālo sagatavotību. Plašāk ieviestie fakultatīvie kursi par jaunākajām ziņām, tehnoloģijām un mākslas problēmām. Par apgūto fakultatīvo kursu kārto ieskaites vai eksāmenus.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1322060
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties