Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:912626
 
Vērtējums:
Publicēts: 24.10.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tiek minēts, ka cilvēki dodas protestā, lai izteiktu sava atbalstu Ukrainai, bet uzreiz tajā pašā laikā tur pat ierodas arī cilvēki, kas atbalsta Krieviju. Abas puses nonāk konfliktā un līdz ar to veidojas pūļa šķelšanās. Lai gan tieši šajā gadījumā var veidoties arī tieši pretēja reakcija un var sākties nežēlīgas sadursmes, tomēr tas vairāk ir atkarīgs no tā, vai abās pūļa pusēs tiek ievesti provokatori, kuru mērķis ir sanaidot abas puses un veicināt agresivitāti.
Masu medijiem mūsdienu sabiedrībā, manuprāt, ir nenovērtējama nozīme. Viņi ir mūsu galvenais ziņu avots, līdz ar to viņiem arī ir visvieglāk ar mūsu prātu manipulēt. Piemēram, ja cilvēks visu laiku lasa portāla tvnet ziņas, tad viņš viņām ticēs daudz vairāk nekā citu portālu ziņām arī tad, ja ja tvnet paustā informācija būs aplama. Tā rezultātā arī rodas baumas un tenkas, jo rodas atšķirīgi uzskati. Par piemēru atkal varu pieminēt šobrīd esošo situāciju Ukrainā. Krievu mediji izplata atšķirīgu informāciju no Rietumu valstu mediju paustās informācijas. Lai nepakļautos baumām, cilvēkam ir nepieciešams izglītot sevi, tad viņu arī būs grūtāk pārliecināt par nepatiesu informāciju, jo viņš būs pietiekami izglītots, lai zinātu vai tā ir taisnība vai nav.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties