Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:911264
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.12.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Situācija mūsdienās.
Mūsdienās ES ir pieredzējusi ne vienu vien problēmu (pieminams ir fakts, ka ES ir diezgan maza ieņēmumu palielināšanas kapacitāte ). ES lielākie paradoksi galvenokārt ir sasaistāmi ar Eiro problēmām, jo lai izveidotu vienotu valūtas sistēmu, ir nepieciešama ekonomiskā stabilitāte. Līdz ar to deficīts, kas nekādi nav lielāks par 3% un parāds nedrīkst pārsniegt 60%. Problēmas vienotu standartu izveidē rada arī fakts, ka daudzu valstu dzīves līmenis ir dažāds jeb atšķirīgs.
Nacionālajām valstīm likumdošana nosaka to, kādā veidā lēmumi tiks pavēstīti Eiropas Komisijai, savukārt pēcāk viss norisinās pēc EK likumdošanas. No tā var secināt, ka kopumā ES likumiem pieder galējais vārds. Māstrihtas līgums rada institūcijas, piešķir tām varu un ietekmi, izveido ES mērķus un organizē dažādu notikumu kopējo ainu. Līguma primārais nosacījums ir publiskā vara, taču šo dalībvalstu valdībām ir daudzkārt ievērojamāka nozīme, nekā tās iedzīvotājiem. Katrā ziņā, EK ir galvenā lēmējinstitūcija, kura sastāv no dalībvalstu pārstāvjiem. Eiropas Parlaments reprezentē ES intereses, taču tā darbību strikti ierobežo veto tiesības.
2004.gada 18.jūnijā ES valstu un valdību vadītāji Eiropadomē vienojās par Līgumu par Konstitūciju Eiropai - tas aizstās līdz konkrētajam brīdim spēkā esošos līgumus un noteiks tālāko ES darbību.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties