Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:907382
 
Vērtējums:
Publicēts: 18.06.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Sabiedrībā, kurā dzīvojam, ar vien vairāk parādās diskusijas par hiperaktivitāti, tās izcelsmēm, bieži vien jaucot to ar uzmanības deficīta sindromu. Ikviens vēlas, lai viņa bērns būtu īpašs, labākais un pats, pats... Protams, ne vienmēr vecākiem ir viegli, kaut kādu iemeslu dēļ, bērnā ir notikušas izmaiņas vai arī tās jau ir mazulim piedzimstot.
Izvēlējos šo tematu, jo vēlējos sīkāk uzzināt par uzmanības deficīta sindroma pirmsākumu, attīstības gaitu un vai to ir iespējams izārstēt, samazināt tā nākotnes sekas. Šis temats man ir tuvs arī tāpēc, ka pagājušajā gadā strādāju par auklīti un bērns, kurš man bija jāpieskata cieta un cieš ar UDS. Ja es būtu zinājusi jau sākumā, ka mazajam Markusam ir šī slimība, es nebūtu bijusi ar mieru auklēt viņu, jo tā ir lielāka atbildība nekā ja Markuss būtu parasts divgadnieks.
Pie Markusa un viņa vecākiem eju ciemos vēl tagad, jo auklējot šo mazuli gandrīz gadu no plkst. 9:00-20:00, viņš man bija kļuvis gandrīz par pašas bērnu un daļu no manām rūpēm un palīdzības roku Markusa vecākiem.
Jau auklējot Markusu es pamanīju, ka viņš ir citādāks bērns nekā pārējie viņa vecumi mazuļi, tāpēc sāku meklēt resursus internetā, kur varu aplūkot kā es varētu palīdzēt Markusam un arī sev, jo ar viņu pavadīju vairāk laika, nekā viņa vecāki un dienas beigās biju ļoti nogurusi un bieži vien pat nespēju aizmigt, jo zināju, ka rīt viss sāksies no jauna.
Cik gan daudz metodes es neizmēģināju, līdz es atcerējos, ka man ir draugos viens psihologs, kurš ir kompetents tieši mazu bērnu psiholoģijā un varētu man dot padomus. Ieguvusi padomus, es tos pārrunāju ar Kristīni un mēs sākām Markusam palīdzēt noturēt uzmanību un palīdzēt viņam lietās, kas būs nepieciešama turpmākās dzīves gaitās. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1135147
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties