Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:906523
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.05.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Grieķijas Nacionālā Tūrisma organizācija

GNTO tika dibināta 1927. gadā un pārveidota 1950. gadā, balstoties uz nepieciešamajiem likuma grozījumiem, jo tolaik tūrisms bija vairāku citu ministriju pārraudzībā. Kopš 1950. gada GNTO veido vadošā valsts tūrisma sektora aģentūra. GNTO ir Tūrisma ministrijas pārraudzībā esoša publiska organizācija (Public Entity). Pamatojoties uz likumu, GNTO sastāv no centrālās pārvaldes, kas atrodas Atēnās, un reģionālās tūrisma pārvaldes.
GNTO reģionālās filiāles (tūrisma biroji, informācijas centri u.c.) sāka pastāvēt jau kopš prezidenta dekrēta spēkā stāšanās dienas 2001. gada martā. Tas pats dekrēts paredz arī katrā reģionā izveidot savu tūrisma direktorātu zem katra reģiona centrālās vadības, savukārt tūrisma biroji ir izveidoti zem atbilstošo tūrisma direktorātu pārraudzības.
Kopš šīs organizācijas dibināšanas jau ir pagājuši vairāk nekā 60 gadi, kuru laikā Grieķijas Nacionālā Tūrisma organizācija ir centusies darīt visu, kas ir tās spēkos, lai padarītu patīkamāku un skaistāku dzīvi uz šīs pasaules, kas ir jau gadu tūkstošiem ilgi glabājusi savus dārgumus.
Tagad GNTO veido ievērojamu Grieķijas tūrisma attīstības plānu, raugoties nākotnē no 2004. līdz 2010. gadam. GNTO galvenā balva par tās pūlēm ir nemitīgi pieaugošais ārzemju ceļotāju skaits, kas apmeklē Grieķiju vēstures, mutuļojošas jūras, siltas saules un ļoti draudzīgas sabiedrības meklējumos, ieslīgstot zili baltās ilūzijās par Grieķijas apkārtni, kas liek domāt par mītiem, tradīcijām, stāstiem un mākslu. Piedāvājumus un informāciju, kas attiecas uz ceļošanas iespējām Grieķijā, uzrauga arī GNTO darbinieki visās GNTO filiālēs un darba vietās.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1194883
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties