Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:905643
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.09.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 10 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Jebkura veida reklāmai ir nepieciešams tās izplatītājs - prese, radio, TV, reklāmas stendi vai instalācijas, tramvaji, trolejbusi vai jebkura cita veida transporta līdzekļi, uz kuriem ir vieta reklāmai. Visi reklāmas pasākumi tieši ir saistīti ar reklāmas līdzekļiem. Reklamējot preci, tiek izmantoti līdzekļi, kuri vislabāk spēj nodot informāciju mērķauditorijai. Tiek izdalītas vairākas reklāmas izplatīšanas līdzekļu veidi:
Elektroniskā reklāma – Internets
Kā uzskata speciālisti, šī brīža kopējais reklāmas tirgus ir 600 miljardus dolāru vērts. Īpaši strauji šobrīd turpina pieaugt interneta servisiem piederošā daļa1. Internets ir samērā jauna informācijas pārraides vide. Tomēr globālā tīkla ievērojamās priekšrocības, salīdzinot ar parastajiem masu mēdijiem, nodrošina ļoti strauju lietotāju skaita pieaugumu. Pēc BMF/TNS datiem, Latvijā interneta auditorija ir 415 tūkstoši cilvēku. Turklāt globālā tīkla popularitātes pieauguma tempi nesamazinās2. Interneta reklāmas priekšrocības, salīdzinot ar citiem masu mēdijiem3:
Mazākas izmaksas
Lielāka elastība un operativitāte – Internets ļauj elastīgāk plānot reklāmas kampaņu (to var sākt, pārtraukt vai izmainīt jebkurā laikā, arī auditorijas lielums ir brīvi regulējams);
Lielāks informācijas apjoms klientam
Interaktīvas iespējas
Rezultātu kontrole – Interneta reklāmas iespējas ļauj reālā laika režīmā sekot reklāmas rezultātiem un vajadzības gadījumā mainīt tās ārējo izskatu vai intensitāti.
Laba mērķa auditorija
Novitātes efekts
Lai Internetā veiktu reklāmas kampaņu, nepieciešami trīs pamatelementi4: reklamētāja www-lapa, banneris (poga, atsauce) un laukums bannera izvietošanai.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1139782
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties