Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:904398
 
Vērtējums:
Publicēts: 26.01.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Laikposms: 20. gs. (1900. - 1999. g.)
Darba fragmentsAizvērt

1994. gada pavasara dati atklāj, ka no komerctelevīzijām visiecienītākā bija KS Video (37%). IGE TV bija iecienījuši 19% televīzijas skatītāju auditorijas. Taču jāņem vērā svarīgs aspekts, ka visas Latvijas komerctelevīzijas tika pārraidītas 7. kanālā, ko kopumā skatījās tikai 10% visas Latvijas skatītāju. Iemesls, kādēļ šīs televīzijas tika pārraidītas vienā kanālā – bija gandrīz neiespējami katrai televīzijai iegādāties savu raidītāju, un kļūt pilnīgi neatkarīgai no valsts monopola.
1995. gadā savu darbību izbeidza RBS TV. Kā arī šī paša gada septembrī spēku zaudēja likums „Par radio un televīziju”, kurš noteica, ka vēlēšanu kampaņas laikā uz Latviju translējamās programmās nedrīkst iekļaut aģitācijas materiālus par vēlēšanu kampaņā iesaistītajām personām un politiskajām organizācijām, bet visi minētie likuma noteikumi neattiecas uz faktu izklāstu ziņu pārraidēs vai tiešajās reportāžās.
1995. gadā Latvijā naudas vara sāka tikt atzīta par visstiprāko. To sāka atzīt arī brīvībā nokļuvušās valsts pilsoņi. Izņēmums nebija arī Latvijas Televīzija un šajā gadā kļūst par SIA – sabiedrību ar ierobežotu atbildību. Ģenerāldirektoru Imantu Rākinu, ar paša piekrišanu nomaina Olafs Pulks. Rākina vadīšanas laikā netika atlaists neviens LTV darbinieks, taču Pulka darbības laikā tiek atlaisti visvairāk darbinieku, to starpā arī patiešām talantīgi raidījumu vadītāji.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties