Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:902696
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.09.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ievads
Dārzeņu griešana, var būt ļoti dažāda. Ir ļoti daudz un dažadi veidi, kā griest dārzeņus. Protams, lai sagriestu šos produktus ir vajadzīgi naži un citi instrumenti. Tiem vienmēr jābūt asiem un darbam gataviem, savādāk gala rezultāts nebūs ne precīzs, ne vizuāli baudāms. Pastāv vairāki dārzeņu griešanas veidi, kā piemēram: griešana kubikos, stienīšos, salmiņos, smalcināšana (sakapāšana), griešana daiviņas un daļiņās, kā arī dekoratīvā griešana (kārvings) lodītēs, spirālēs, muciņās, ķiplociņos bumbierīšos, sēnītēs u.c.

Griešana kubiciņos vai kubos
Griešana kubiciņos vai kubos visbiežak pielietojām griežot tādus dārzeņus, kā kartupeļus, burkānus, bietes u.c. dārzeņus, kā arī augļus. Kubiciņus ediena pagatavošanai visbiežak lieto zupās un salātos. Kā piemēru ņemsim populārāko dārzeni kartupeli.

1. Vispirms, kartupeli nomizojam un atgriežam galus.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties