Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:897255
 
Vērtējums:
Publicēts: 10.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Volejbolā tiesnesis ir kā galvenais, viņš var būt netaisnīgs un izšķirt visu spēles likteni, ļaunākais ir tas, ka tiesneši ir arī negodīgi un bieži vien uzpērkami. Bet volejbolā ir tā ka tiesnesim vienmēr būs taisnība un Tu, kā spēlētājs tur neko nevari mainīt, bet tiesnesim esot jābūt taisnīgam un jārīkojas pēc noteikumiem, kurus viņš nespēj ietekmēt.
Volejbolā tev vienmēr jāciena savi komandas biedri, jo bez viņiem un saliedētības komandā uzvaru nav iespējams izcīnīt. Tev ir morāli jāatbalsta savi komandas biedri, viņu kļūdās spēles laikā un arī morāli jāatbalsta treniņos un ārpus laukuma, jo komandas saliedētība nerodas tik sacensību laikā, bet arī treniņos un ārpus tiem.
Volejbolā vienmēr ir jāciena savs treneris, jo arī bez viņa komandas spēle nav iespējama, viņš spēs atrast pareizākos izkārtojumus un izspēles, kas novedīs komandu pie uzvaras. Treniņos un ārpus tiem, treneris vienmēr tevi atbalstīs un centīsies no tevīm izveidot, labāko spēlētāju volejbolā, bet mums pašiem arī jāciena savs treneris, jo bez tā Tu vari arī neatrasties laukumā spēles laikā, bet gan sēdēt rezervistos.
Cienot savu treneri, tev vienmēr ir arī jāciena pretinieki, jo nekad nevajag novērtēt viņus pārāk zemu, jo tas bieži noved pie zaudējumiem un, tad arī rodas nesaskaņas komandā. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1136802
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties