Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:893168
 
Vērtējums:
Publicēts: 06.12.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Rīgas Jūgendstila centra sabiedrisko attiecību darba organizācija un struktūra    5
2.  Rīgas Jūgendstila centra iekšējās komunikācijas sistēma un aktivitātes    7
3.  Darbs ar klientiem Rīgas Jūgendstila centrā    8
4.  Autores patstāvīgais darbs Rīgas Jūgendstila centrā prakses laikā    9
  Secinājumi    10
  Priekšlikumi    11
Darba fragmentsAizvērt

Rīgas Jūgendstila centra un muzeja izveides projekts uzsākts 2005. gadā Rīgas Kultūras departamenta vadībā. Tas bija jauns pavērsiens jūgendstila mantojuma saglabāšanā Rīgas pilsētā.
  Jūgendstila centrs uzsācis aktīvu darbību starptautiskajos projektos, kas veiksmīgi tiek turpināti un attīstīti. Ir uzsākta aktīva darbība projektā Jūgendstils – durvis uz nākotni, kurā Jūgendstila centra starptautiskais sadarbības partneris ir Aveiru pilsēta Portugālē. Tiek attīstīta sadarbību arī ar Alesundi Norvēģijā projekta Ziemeļu jūgendstila ceļš Rīga - Alesunde ietvaros. Rīgas Jūgendstila centrs ir iesaistījies arī pasaules jūgendstila centru un muzeju speciālistu sadarbības tīklā Reseau Art Nouveau Network.
  2007. gadā tika realizēta projekta Rīgas Retro tramvajs pirmā kārta. Projekts tika realizēts sadarbībā  ar SIA Rīgas Satiksme un Rīgas domes tūrisma koordinācijas un informācijas centru. Rīgas Satiksme restaurēja Retro tramvaju, un nodrošināja tā regulāru kursēšanu maršrutā Rīgas bulvāru loks no Radio ielas, pa Aspazijas bulvāri, līdz Ausekļa ielai. Projekta laikā Rīgas Kultūras aģentūras darbības ietvaros ir izstrādāts un izgatavots informatīvais buklets tramvaja pasažieriem Rīgas bulvāru loks. Ekskursantiem bez maksas tika piedāvāts arī kājāmgājēju ekskursijas maršrutā no Retro tramvaja Ausekļa ielas pieturas uz Alberta ielas rajonu, sekojot ceļvedim Rīgas Jūgendstila pērles. Ikviens tramvaja pasažieris saņem suvenīrbiļeti, bet brauciena laikā var uzklausīt gida stāstījumu par redzamajām ēkām un objektiem.
Šobrīd Rīgas Jūgendstila centra galvenais projekts ir Rīgas Jūgendstila muzejs. Tas savas durvis vēra vaļā apmeklētājiem 2009. gada 23.aprīlī. Sākumā tika atklātas pirmās trīs muzeja telpas, bet 2009. gada decembrī muzejs bija pieejams apmeklētajiem pilnībā – 200m2 un 12 telpas.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties